Käytetyn mobiilidatan määrän kasvu on viime vuosien aikana ollut nopeaa ja käytetyn mobiilidatan määrän odotetaan kasvavan nykyisestään tulevien vuosien aikana. Jotta digitaalinen infrastruktuuri pystyy vastaamaan käytetyn mobiilidatan määrän kasvuun, on infrastruktuuria täydennettävä uusilla tukiasemilla, jotka sijoitetaan yksittäisten mastojen lisäksi erityisesti rakennuksiin ja niiden katoille. Tilojen käyttöasteen paranemisen kautta saadaan lisätuloja kunnalle sekä tarjotaan kuntalaisille parhaat digitaaliset palvelut. Mahdollistamme suomalaisille toimivan digitaalisen yhteiskunnan.

Helppo ja vaivaton tapa tehdä uutta liiketoimintaa

Kasvava digitaalisen infrastruktuurin tarve tarjoaa kunnille mahdollisuuden laajentaa liiketoimintaansa vuokraamalla tilaa omistamistaan rakennuksista ja maa-alueita kiinteistöistään tukiasemien sijoituspaikaksi. Kumppanuus Digitan kanssa on kunnalle vaivaton tapa toimia ja rakennuksiin asennettavat tukiasemat tehdään aina kaupunkiympäristöön sopiviksi.

Tilojen vuokraaminen tukiasemia varten tuo useita hyötyjä:

  • Kiinteistönomistaja voi keskittyä turvallisin mielin ydinliiketoimintaansa
  • Tuottamattomien neliöiden hyödyntäminen ja tukiasemaverkoston laajentuminen
  • Toimivat ja laadukkaat mobiiliyhteydet
  • Vuokratason tarkistus

Vaivatonta ja asiantuntevaa toimintaa kattojen neliöitä hyödyntämällä

Kunnille kumppanuus on vaivaton tapa toimia: kunta ja Digita tekevät vuokrasopimuksen tilan käyttämisestä tukiasemakäyttöön, minkä jälkeen Digita vastaa muun muassa siitä, että vuokrasopimukset ja niiden laskutus on ajan tasalla. Kunnat saavat rakennustensa hyödyntämisestä korvauksen. Myös turvallisuus on keskiössä: Digita on riippumaton, vastuullinen ja asiantunteva yhteistyökumppani kattojen ja laitetilojen rakenteiden arvioimiseen tukiasema-asennusten osalta. Digita toimii operaattoriasiakkaiden suuntaan tasapuolisesti ja yhtäläisin ehdoin.

Jätä yhteydentottopyyntö tai ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä, miten kattopaikkojen vuokraaminen tukiasemakäyttöön tarjoaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia myös teidän kunnallenne.

Haluan kuulla lisää tukiasemapaikkojen hallinnasta

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ari-Pekka Ainonen
Johtaja, Site Services
+358 50 571 7914
ari-pekka.ainonen@digita.fi

Lataa esite