Digitaalisen infran tilapalvelut

Digitan Site-palvelut mahdollistavat verkon nopean ja kustannustehokkaan rakentamisen kaikkialla Suomessa. Paikallinen läsnäolo takaa tiedon parhaista tukiasemapaikoista.

Hankimme, suunnittelemme ja rakennamme tukiasemapaikat asiakkaan toiveiden mukaisesti. Vuokraamme masto- ja laitetilaa ja hallinnoimme tarvittaessa asiakkaan kaikkia tukiasemia.

Site-hankinta ja suunnittelu

Etsimme sopivimmat tukiasemapaikat paikallistuntemuksen ja suunnitteluohjelmistojen avulla. Tietokannat ja kattavat kartat antavat lentävän lähdön lupaavimpien tukiasemapaikkojen nopealle löytämiselle.

Suunnittelemme sähkö-, masto- ja antenni- sekä laiteasennukset. Digita hankkii tukiasemapaikkaa varten kaikki tarvittavat luvat.

Site-hallinta

Tarjoamme erilaisia site-yhteistyömuotoja markkinoinnista rakenteellisiin järjestelyihin. Digita hoitaa tarvittaessa myös asiakkaan tukiasemapaikan ylläpidon ja säännöllisen huollon sekä ylläpitää vuokralaistietokantaa.

Site-tietokantamme kattaa lähes kaikki Suomen käytössä olevat tukiasemapaikat. Hallinnoimme tarvittaessa myös asiakkaan koko kiinteistökantaa, esimerkiksi tukiasemakantaa (Site Management).

Masto- ja laitetilavuokraus

Vuokraamme masto- ja laitetilaa verkkojen toteuttamiseen. Asiakaskohtainen palvelu on nopeaa ja joustavaa.

Tilavuokrauspalvelu voidaan toteuttaa myös avaimet käteen -ratkaisuna, jolloin siihen sisältyvät kaikki suunnittelu-, asennus- ja huoltopalvelut.

Digitan laitetilojen käytettävyys on huippuluokkaa. Useimmissa laitetiloissa on varavoimakoneet, joilla turvataan sähkön saanti sähköverkon vikatilanteessa.

Tarjoamme tukiasemapaikkojen lisäksi myös datasiirtokapasiteettia. Tiedonsiirtoverkkomme ja tukiasemapaikkamme kattavat koko maan.

Ajankohtaista