Tavoita yleisösi omalla radiokanavalla!

Digitan lyhytaikainen radio sopii esimerkiksi suurien yleisötilaisuuksien ja -tapahtumien omaksi eetteriksi tai erilaisiin sesonkeihin. Kesäinen Mökkiradio, toivontuottajien perinteinen Jouluradio, partioleirin Radio Kilke ja Suviseurojen kesätapahtumaradiot on toteutettu Digitan vaivattomana avaimet käteen -palveluna.

Kuka tahansa suomalainen voi hakea lyhytaikaista radiotoimilupaa enintään kolmen kuukauden ajalle. Lyhytaikaisen radiopalvelun tarvitsemat luvat myöntää Traficom. Digita voi asiakkaan halutessa auttaa lupa-asioissa. Digitan kokonaispalvelu sisältää myös verkon suunnittelun aina lähettämiseen saakka. Digita tuottaa asiakkailleen myös monipuoliset ja nykyaikaiset nettiradiopalvelut.

Ota yhteyttä

Räätälöi oma radiokanavasi tarpeen mukaan

FM-radio
Lyhytaikainen radio voi soida päivän, viikon tai enintään kolmen (3) kuukauden ajan kerrallaan. Radiolähetyksiä kuunnellaan aivan samoilla laitteilla kuin muidenkin kanavien lähetyksiä. Kuuluvuusalueena voi olla koko Suomi tai jokin tietty rajattu tapahtuma-alue. Kuuluvuusalue voi siis vaihdella yhden lähettimen verkosta maanlaajuisiin verkkoihin. Digita toimittaa radiolähetyksiä koko Manner-Suomeen.

Nettiradio
Palveluun voidaan liittää myös nettiradio, jolloin lähetyksiä voidaan kuunnella kaikkialla, missä on nettiyhteys.

Lyhytaikainen radio avaimet käteen -palveluna

Digitan avaimet käteen -palvelu sisältää:

  • Lupa-asioiden hoitaminen asiakkaan puolesta, asiakkaan näin halutessa
  • Verkon suunnittelu ja lähettäminen
  • FM- ja nettiradiopalvelut

Tutustu lyhytaikaisen radion lupahakemukseen Traficomin sivuilla

Lupa lähettää

Radiolähetyksiä saa lähettää radiotoimiluvan haltija tai Digita, joka tuottaa radiokanavalle lähetyspalveluita. Digita tuottaa radiolähetyspalveluita radiotoimiluvan haltijoille, asiakkailleen, joiden hallussa oleviin radiolupiin lähettäminen perustuu. Digitan radiopalveluihin kuuluu myös radiolupien hallinnointi Viestintäviraston kanssa valtakirjalla radiotoimiluvan haltijan näin halutessa.