Miten IoT auttaa vesihuollossa

IoT on Digitalle arkipäivää. Digitan koko maan kattavassa LoRaWAN-verkossa hyödynnetään LoRa (Long Range)-teknologiaa, joka on ensimmäinen varta vasten esineiden internetiä varten kehitetty teknologia maailmassa ja levinnyt jo globaaliksi tietoliikennestandardiksi. LoRaWAN:iin pohjautuvat IoT-ratkaisut ovat edullisia, pitkäikäisiä ja käytännössä huoltovapaita: anturit ovat kevyitä ja yksinkertaisia asentaa paikalleen ja niiden paristo kestää jopa 10 vuotta.

IoT on ratkaisu vesihuollon digitalisointiin

Vesihuolto digitalisoituu vauhdilla IoT-teknologiaan tukeutuvien älymittareiden avulla. Digitalla on käynnissä jo useiden kymmenien asiakkaiden kanssa ympäri Suomea veden etäluentaan liittyviä hankkeita, joissa LoRaWAN-verkon avulla kerätty tieto tuo konkreettisia parannuksia liiketoimintaan.

Meille IoT ei olekaan vain kaunis tulevaisuudenvisio, vaan arkipäivää: kaikki tarvittavat anturit ja muut tarvikkeet löytyvät varastostamme jo tänään.

Kiinnostuitko?

Lataa esite, jos olet kiinnostunut tilanteista, joissa IoT:n avulla luotu uusi älykkyys voi parantaa yhtiösi liiketoimintaa.

Lataa


Mona Miettinen
Myyntipäällikkö, IoT
+358 400 721 700
mona.miettinen@digita.fi
Miten IoT auttaa sähköyhtiöitä?