Uusi konesali Helsingin Pasilassa

Uusi korkeimman turvatason konesalimme tieto- ja internetliikenteen kansain­välisessä yhteysliikennepisteessä Pasilassa, Helsingissä, mahdollistaa yhteydet kaikkialle Eurooppaan ja Pohjoismaihin vastaten vaativimpiinkin suorituskyky- ja palvelutarpeisiisi.
Tarjoamme mahdollisuuden tutustua modernin konesalimme yksityiskohtiin ja kartoittaa niiden soveltuvuutta yrityksenne tarpeisiin.

Lataa esite

Konesali tarjoaa suuria mahdollisuuksia

Digita on tehnyt digitalisoituvan maailman kapasiteettitarpeisiin merkittävän investoinnin data center –liiketoimintaansa Pasilan tietoliikennekeskittymässä. Pieneksi Pajaksi ristitty konesali sijaitsee Digitan muiden konesalitilojen välittömässä läheisyydessä ja tarjoaa erinomaisilla yhteyksillään digitaalisten palveluiden vaatimaa nopeata reagointikykyä ja pientä vasteaikaa.

Erinomainen sijainti ja kaikki tarvittavat konesalipalvelut

Ainutlaatuinen sijainti tietoliikenteen hermopisteessä tarjoaa erinomaiset yhteydet kaikkialle maailmaan. Pasilassa sijaitsee muun muassa tieto- ja internetliikenteen yhdysliikennepiste FICIX. Solmukohdassamme on saatavilla 22 tietoliikenteen operaattoria. Tämä tarjoaa useita vaihtoehtoja nopeille tietoliikenneyhteyksille, jotka takaavat parhaat mahdolliset verkon latenssit.

Digitan konesalipalvelut täyttävät vaativimpienkin asiakasryhmien turvallisuus- ja käytettävyysvaatimukset. Konesalien sähkönsyöttö on moninkertaisesti varmistettu. Helsingin kaupungin kaukokylmäverkkoon liitetty sali on energiatehokkuudeltaan huippuluokkaa. Digitan kuluttama sähkö on uusiutuvista energialähteistä hankittua.