Uusi korkeimman turvatason konesalimme tieto- ja internetliikenteen kansain­välisessä yhteysliikennepisteessä Pasilassa, Helsingissä, mahdollistaa yhteydet kaikkialle Eurooppaan ja Pohjoismaihin vastaten vaativimpiinkin suorituskyky- ja palvelutarpeisiisi.

Digitan moderni Pieni Paja Data Center tarjoaa suuria mahdollisuuksia Helsingin Pasilassa

Konesalissamme on laaja valikoima tietoliikenneoperaattoreita. Tämä tarjoaa useita vaihtoehtoja nopeille tietoliikenneyhteyksille, jotka takaavat parhaat mahdolliset verkon latenssit. Kaukokylmäverkon hyödyntäminen ja 100 % tuulisähkön käyttäminen nostaa konesalin energiatehokkuudeltaan huippuluokkaan taaten kestävän kehityksen tavoitteidesi täyttymisen.

Erinomainen sijainti ja kaikki tarvittavat konesalipalvelut

Ainutlaatuinen sijainti tietoliikenteen hermopisteessä tarjoaa erinomaiset yhteydet kaikkialle maailmaan. Pasilassa sijaitsee muun muassa tieto- ja internetliikenteen yhdysliikennepiste FICIX eli saatavilla on kaikkien keskeisimpien operaattoreiden yhteyspalvelut.

Helsingin Data Center -konesalipalvelumme täyttävät vaativimpienkin asiakasryhmien turvallisuus- ja käytettävyysvaatimukset. Konesalien sähkönsyöttö on moninkertaisesti varmistettu. Helsingin kaupungin kaukokylmäverkkoon liitetty sali on energiatehokkuudeltaan huippuluokkaa. Kaikki kuluttamamme sähkö on Pohjoismaissa tuulivoimalla tuotettua.

Luotettavat asiantuntijapalvelut ketterästi ja asiakaslähtöisesti

Data Center -palvelumme tarjoavat luotettavaa ja vakaata konesalitilaa yrityksille, jotka miettivät palvelimiensa tai muiden tietoliikennelaitteidensa uudelleensijoitusta tai hajauttamista.

Pieni Paja Data Center

Varaa paikkasi nyt Pienestä Pajasta!

Pieni Paja -konesali aukeaa 30.3.2023 ja paikat ovat nyt varattavissa! Tarjoamme mahdollisuuden tutustua modernin konesalimme yksityiskohtiin ja kartoittaa niiden soveltuvuutta yrityksenne tarpeisiin. Ota suoraan yhteyttä tai jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä ja kerromme tarkemmin miten Pieni Paja tarjoaa suuria mahdollisuuksia juuri teidän yrityksellenne dataliikenteen kasvaessa tulevaisuudessa.

Ota yhteyttä

Esko Nerelli
Myyntijohtaja, Telecom
+358 40 480 5958
esko.nerelli@digita.fi

Ajankohtaista

Digitan Data Center -liiketoiminnalle on myönnetty tietoturvasertifikaatti ISO27001

Lue lisää

Digita toivottaa Netnod IX:n tervetulleeksi Pasilan konesaliin

Lue lisää

Lataa esite!