Data Center – konesalipalvelut Suomessa

Etsitkö uutta tilaa palvelimille ja tietoliikennelaitteillesi? Tarvitsetko varakonesalia tai turvallisen paikan mihin ajaa varmistuksia ja toteuttaa Disaster Recovery -suunnitelmia? Digitan Data Center -palvelut tarjoavat luotettavaa ja vakaata konesalitilaa yrityksille, jotka miettivät palvelimiensa tai muiden tietoliikennelaitteidensa uudelleensijoitusta tai hajauttamista.

Digitalla on pääkaupunkiseudulla useita konesaleja ja laitetiloja ympäri Suomen. Helsingin Pasilassa Data Center -asiakkaat nauttivat parhaasta mahdollisesta liitettävyydestä, sillä konesaleista on monipuoliset ja erinomaiset yhteydet kaikkialle maailmaan. Digita tarjoaa Data Center -asiakkailleen myös asiantuntijapalveluita paikan päällä tarpeen mukaan.

Lue lisää

Tutustu konesaliimme Helsingissä

Ajankohtaista

Digitan konesalien ominaisuudet

Sähkönsyöttö

Tärkeimpiä tehtäviämme konesaleissa on huolehtia luotettavasta sähkönsyötöstä. Jatkuvan sähkönsyötön turvaamiseksi konesalimme ovat varmistettu tehokkailla UPS-järjestelmillä ja diesel-varavoimageneraattoreilla.

  • Kaikissa konesaleissa on kaksi toisistaan riippumatonta sähkönsyöttölinjaa laitekaapeille asti.
  • Diesel-varavoimageneraattoreilla turvataan sähkön saatavuus pitkienkin sähkökatkosten sattuessa. Tällä tavalla taataan sähkönsyöttö organisaatioille, jotka vaativat 24/7 käytettävyyden infrastruktuurilleen.
  • Kahdennetulla sähkönsyötöllä jokaisessa tilassa poistetaan virtapiikit ja tarjotaan puhdasta, jatkuvaa sähkösyöttöä kriittisille laiteympäristöille.

Jäähdytys

Konesalien jäähdytys perustuu Helsingin kaupungin kaukokylmäverkkoon jolloin saatu hukkalämpö hyödynnetään edelleen asuntojen lämmitykseen. Olosuhteita valvotaan 24/7.

Turvallisuus

Asiakkaidemme laiteympäristöjen pitäminen turvallisesti suojassa on toimintamme kulmakiviä. Fyysinen turvallisuus on toteutettu jokaisessa konesalitilassa siten, että asiakkaiden laitteet ovat varmasti turvassa. Lisäksi tarjolla on erilaisia lisäpalveluita joiden avulla turvallisuustoiminnallisuuksia räätälöidään asiakastarpeiden mukaisesti.

  • Alue- ja kohdevartiointi
  • Kuluvalvontakortit ja -avaimet (biometriikka)
  • Tallentava video- ja kulunvalvontajärjestelmä
  • Lukittavat laitekaapit
  • 24/7 valvomo
  • Räätälöityjä ratkaisuja saatavilla dedikoiduille tiloille