Mainosratkaisut:

Toimitamme ja kehitämme tv-yhtiöille aluemainontaa.  Digita kehittää myös kokonaan uudentyyppisiä perinteisen tv:n ja Netti-tv:n yhdistäviä mainosratkaisuja, joilla tavoitat ja aktivoit kohdeyleisösi paremmin kuin koskaan ennen. 

Aluemainosratkaisut:

Toimitamme ja kehitämme alueellisia mainosratkaisuja tv-yhtiöille. Mainosalueet voivat koostua useamman tai jopa yksittäisen tv-lähettimen kattavasta peitto alueesta. Teknologia mahdollistaa haluttujen talousalueiden jaottelun. 

Vuorovaikutteinen ja kohdennettu hybridiTV-mainonta:

HybridiTV on uudenlainen televisio, joka yhdistää perinteisen television, netin ja sosiaalisen median parhaat ominaisuudet myös kaupallisesti. Mahdollistamme uudentyyppisillä mainostuotteilla ja –järjestelmillä vuorovaikutteisen mainonnan hybridiTV:ssä. Se tarjoaa mainostajille käytännössä suoran yhteyden kotisohvalla istuvaan katsojaan sekä tavan todentaa mainonnan vaikuttavuus katsojamääristä aina kassavirtaan asti.

HybridiTV mahdollistaa myös kohdistetun mainonnan: tv:n mainoskatkoilla voidaan tarjota räätälöityjä mainoksia katsomiskäyttäytymisen perusteella erilaisille kohderyhmille. 

Tee tehokasta uuden ajan TV-mainontaa, niin kasvatat etumatkaasi kilpailijoihisi ja menestyt myös tulevaisuudessa.

Kaikki mitä tarvitset: Kaukosäätimen neljä värinappia

Suomen TV-kanaville saavutaan miljoonia kertoja päivässä. Kysymys kuuluu: miten saat mainostajana heistä mahdollisimman monen kiinni ja ohjaat heitä reaaliaikaisesti?

Vastaus löytyy HybridiTV:stä ja sitä ohjaavasta kaukosäätimestä. HybridiTV on päivittäin käytössä jo 250 000-300 000 suomalaisessa kodissa. Kun katsoja kytkee HybridiTV-palveluja tukevan televisionsa nettiin, kaikki HybridiTV:n sisällöt ja palvelut avautuvat automaattisesti käyttöön osana kanavien tarjontaa – ei siis erillisinä sovelluksina. Käytännössä kaikki maksuttomasti näkyvät TV-kanavat* tarjoavat jo tällä hetkellä HybridiTV-palveluita tavoittavuus rakentuu siis vahvalle pohjalle ja kasvupotentiaali on valtava.

HybridiTV-palvelut aktivoituvat hyvin yksinkertaisesti tavallisen kaukosäätimen värinapeilla. Palvelujen käyttö on yhtä lailla helppoa kaukosäätimen nuoli-, numero-, OK- ja värinappien avulla.

HybridiTV tarjoaa mainostajalle uusia mainonnan muotoja

Switch-in: Mullistava tapa tavoittaa kaikki kanavalle tulijat

Kova lupaus – miten se on mahdollista?

Kanavanvaihdon yhteydessä tv-yhtiö voi synkronoida ohjelmavirtaan vuorovaikutteisen HybridiTV-bannerin, joka linkitetään televisioihin netin välityksellä. Banneri näkyy jokaiselle HybridiTV:tä käyttävälle kanavalle saapujalle. Banneriin voidaan sijoittaa haluttuja kampanjakehotteita kaukosäätimellä ohjattaviksi. Kampanjan tulokset ovat nähtävillä reaaliajassa, mikä mahdollistaa kampanjan optimoimisen sen aikana.

Aktivointimainonta: Suora tie vie tv-mainoksesta tuotteesi luo

Haluatko jakaa tuotemaistiaisia tai saada autonostajia koeajolle?

TV-lähetykseen integroitu HybridiTV-banneri tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia aktivoida kuluttajia tutustumaan tuotteeseesi. Etukoodit tilataan kaukosäätimellä ja jaetaan matkapuhelimiin katsojien antamiin numeroihin. Näin voit halutessasi, kuluttajan suostumuksella, rakentaa myös suoran tekstiviestimarkkinointi- kanavan.

HybridiTV:n avulla perinteisen brändi-mielikuvamainonnan lisäksi TV on entistäkin nopeampi ja vuorovaikutteisempi aktivointimainonnan kanava.

Ohjelmayhteistyö: Kilpailuja osana suosikkiohjelmaa

Kilpailujen järjestäminen brändisi ympärillä on varma tapa aktivoida katsojia. Tai tehdä vaikkapa nopea kysely kuluttajien mieltymyksistä sopivalla tavalla palkiten. Tuloksia voidaan seurata reaaliaikaisesti ja näyttää haluttaessa niitä myös tv-katsojille.

Esimerkki: MTV3-kanavalla Putous- ohjelman sketsin aikana Roope Salminen pyysi katsojia valitsemaan yllätyspikahahmon näyttelijälle. Muutamassa minuutissa tuli kaukosäätimien välityksellä lähes 4.500 HybridiTV-katsojien vastausta. Mitä sinä voisit mainostajana saada aikaan samassa ajassa?

Haluatko lisätietoja? Olemme lähellä, ota yhteyttä!

Vuorovaikutteinen TV

HybridiTV-esite

pdf/ 

313.86 KB

Jari Karhu
Liiketoimintapäällikkö
Media Gateway