HybridiTV on ratkaisu tv-kanavalle, joka haluaa uusia keinoja menestyä myös tulevaisuudessa. Sen avulla kanava voi tuoda internet-palvelunsa katsojalle helposti saavutettaviksi. Tällä hetkellä Ylen kanavilla on tarjolla Yle Areena ja Nelonen Median kanavilla on tarjolla Ruutu-palvelu.

Miksi HybridiTV?

Rakentamalla lineaarikanavasta ja netin kautta saatavista palveluista yhtenäisen kokonaisuuden TV-kanava saa pidettyä katsojan omien palveluidensa parissa.

Kanava voi esimerkiksi tuoda henkilökohtaisia suosituksia videosisällöistä katsojan tv-ruudulle niin, että videon käynnistys onnistuu nappia painamalla. Mainostaja pystyy myös kohdentamaan TV-mainontaansa entistä tehokkaammin. ​

Miten HybridiTV toimii?

Jokaisen tv-kanavan mukana lähetetään antennitelevisiossa url-osoite. Televisio ottaa yhteyden tv-kanavan mukana lähetettyyn url-osoitteeseen aina, kun tv-katsoja vaihtaa kyseiselle kanavalle.

Punainen nappi -heräte ja muut HybridiTV-palvelut välitetään televisioille nettiyhteyden kautta.

Millä HybridiTV näkyy?

HybridiTV-palveluiden katselu edellyttää uudehkoa älytelevisiota, joka on kytketty laajakaistaverkkoon. Palvelut toimivat lähes kaikilla Suomessa myynnissä olevilla älytelevisioilla sekä tietyillä vuosien 2013 ja 2014 myydyissä tv-malleissa. HybridiTV-palvelut toimivat Digitan antenniverkon lisäksi Telian Elisan ja DNA:n kaapeliverkoissa.

Haluatko lisätietoja? Olemme lähellä, ota yhteyttä!

Jari Karhu
Liiketoimintapäällikkö
Lue lisää HybridiTV-mainonnasta ja -analytiikasta!