Lakea Oy on suomalaisen rakennuttamisen moniosaaja, jonka toiminta on valtakunnallista. Lakea toimii rakennuttamisen, asuntomyynnin, vuokrauksen ja isännöinnin eri osa-alueilla. Lakea ja teknologiatalo Digita ovat solmineet sopimuksen, jonka tarkoituksena on helpottaa kiinteistöjen tukiasemapaikkojen hallinnointia.

“Yhteistyö on lähtenyt sujuvasti liikkeelle heti ensimmäisistä neuvotteluista alkaen ja varsinaiset sopimusneuvottelut saatiin nopeasti päätökseen. Aloituspalaverin jälkeen olemme jo siirtyneet sopimuksen mukaisten tehtävien haltuunottoon”, kertoo Lakean liiketoimintajohtaja Veikko Jokimäki.

“Koemme Digitan kaltaisen valtakunnallisen toimijan olevan hyvä yhteistyökumppani meille. Digita toimii meidän kanssamme luotettavana kumppanina ja tuo mukanaan oman alansa uusimman osaamisen”, sanoo Jokimäki. “Meillä on mahdollisuuksia nykyisen sopimuksen mukaisen yhteistyön laajentamiseksi esimerkiksi laajentuvan ja tihentyvän 5G-verkon myötä”, toteaa Jokimäki.

”Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme aloittaa yhteistyön Lakean kaltaisen rakennuttamisen moniosaajan kanssa. Lakean eri puolella Suomea sijaitsevien toimipaikkojen avulla voimme lisätä ja parantaa laadukkaan digitaalisen infrastruktuurin tarjontaa mobiilioperaattoreille ja muille mobiiliverkkoa rakentaville toimijoille”, sanoo Digitan operatiivinen johtaja Markus Ala-Hautala.

Median yhteydenotot
Digita Oy, markkinointi- ja viestintäjohtaja Minna Flink, p. 040 742 8849, minna.flink(a)digita.fi

Myynnin yhteyshenkilö: Digita Oy, Myyntijohtaja, Antti Töyrylä, p. +358 40 755 0625, antti.toyryla@digita.fi

Lakea Oy on luotettava ja turvallinen asumisen ammattilainen – suunnittelusta rakennuttamiseen, asuntojen myynnistä ja vuokrauksesta isännöintiin. Panostamme kestävien asumismuotojen ja asumista helpottavien palvelujen kehittämiseen, josta esimerkkinä Lakea Omaksi®-kodit. Olemme myös puukerrostalorakentamisen edelläkävijä Suomessa muun muassa Lakea Sydänpuu®-konseptilla. Haluamme vaikuttaa asumisen laatuun ja turvallisuuteen myös tulevaisuudessa, sillä asumisen monimuotoiset neliöt ovat osaamisemme ydin. lakea.fi

Digita on digitaalisen infrastruktuurin ja palveluiden tarjoaja sekä maan suurin riippumaton tietoliikennemastojen omistaja. Yhtiö omistaa ja operoi Suomen johtavaa valtakunnallista maanpäällistä televisio- ja radioverkkoa, toimii antenniverkon maksu-tv-operaattorina, sekä kehittää tulevaisuuden broadcasting-palveluja. Digitan tietoliikennepalveluita ovat privaattiverkot, sisäpeittoratkaisut, tietoliikenteen kattopaikkojen hallintapalvelut sekä esineiden internet (IoT) ja konesalipalvelut. Palveluita tarjotaan mediayhtiöille, kuluttajille, matkapuhelinoperaattoreille, teollisuudelle, infrastruktuuriyhtiöille sekä kiinteistöjen omistajille. Digitassa työskentelee valtakunnallisesti 200 alan osaajaa. www.digita.fi