Digita tarjoaa privaattiverkkoratkaisuja kokonaisvaltaisena palveluna yhdessä Nokian kanssa

Nokia on maailman johtava privaattiverkkojen teknologiatoimittaja. Nokian teknologiaa kanavoidaan kumppaneiden kautta ja Digita onkin saavuttanut Nokia Expert -kumppanitason tarjotakseen räätälöityjä ja langattomia Nokian teknologiaan perustuvia ratkaisuja Suomessa.

Nokia tarjoaa alan johtavan langattomien privaattiverkkojen portfolion

Nokialla on vuosikymmenten kokemus IP-, optisten ja langattomien verkkojen rakentamisesta, jotka mahdollistavat onnistuneen digitaalisen transformaation yksityisissä langattomissa verkoissa.

Nokian referensseihin kuuluvat:

  • 500+ yritysasiakasta on käyttänyt Nokian yksityistä langatonta ratkaisua eri vertikaalisektoreilla ympäri maailmaa.
  • 370+ LTE-verkkoa mobiilioperaattoreille, jotka palvelevat yli 75 prosenttia maailman LTE-tilaajista.
  • 1 500+ kriittistä verkkoratkaisua laajalle valikoimalle yrityksiä, mukaan lukien energia-alan yritykset, kaivokset, lentokentät, merisatamat, valmistajat ja logistiikkayritykset.

Nokia tarjoaa alan johtavan tuotevalikoiman yksityisille langattomille verkoille IP- ja optisista tuotteista ja mobiiliverkoista loppukäyttäjien laitteisiin ja yksityisverkon sovelluksiin.

Yksityiset verkot toimittavat Nokian kumppaniyritykset

Kumppaniyritykset Nokian kanssa keskittyvät auttamaan hyödyntämään Nokian ratkaisujen koko potentiaalia. Kumppaniyritysten syvällisen alan ja teknologian asiantuntemuksen avulla voit toteuttaa ratkaisuja, jotka auttavat saavuttamaan liiketoiminnan tavoitteet.

Digitalla on syvä asiantuntemus monipuolisista verkkoratkaisuista

Digita on vuosikymmenten kokemuksella suunnitellut, toteuttanut ja ylläpitänyt korkealaatuisia RF-verkkoja. Digita omaa kaikki tarvittavat kyvykkyydet tarjotakseen räätälöityjä korkealaatuisia yksityisverkkoja hallinnoituna telekommunikaatiopalveluna eri teollisuudenaloille.

Yhdessä Nokian kanssa Digita tarjoaa yksityisverkkoratkaisuja kattavana palveluna Suomessa, jotta voit keskittyä ydinliiketoimintaasi ja sen kehittämiseen.

Nokia myönsi Digitalle aiemmin Advance Partner -tason sertifioinnin ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä.

Keväällä 2023 Digita on saanut Nokialta mobiiliprivaattiverkkojen Expert Partner -tason sertifioinnin osoituksena syvällisestä ymmärryksestään privaattiverkko-teknologioista ja niiden sovelluskohteista.

”Tämä tunnustus maailman johtavalta privaattiverkkoteknologian osaajalta perustuu suurelta osin siihen, että meillä on poikkeuksellisen pitkä kokemus mobiiliverkkojen rakentamisesta vaativissa ympäristöissä”, liiketoiminnan kehitysjohtaja Henri Viljasjärvi valoittaa.

Expert-tason sertifioinnin myöntäminen edellytetään vain niiltä yrityksiltä, jotka omaavat erinomaisen ymmärryksen yksityisverkkoteknologioista ja niiden sovelluksista. Digitan ja Nokian tausta ja kyvykkyydet muodostavat markkinoiden johtavan yhdistelmän yksityisverkoille. Nokia tuo yhteistyöhön maailman johtavat yksityisverkkoteknologiat, kun taas Digita tuo mukanaan asiantuntemuksensa monipuolisissa verkkoratkaisuissa.