Digitaalisen infrastruktuurin ja palveluiden tarjoaja Digita Data Centers Oy ja riippumaton tietoliikenne-, tietoturva- ja konesaliratkaisuiden moniosaaja Rubynet Oy ovat sopineet pitkäaikaisesta yhteistyöstä konesalipalveluiden osalta. Käytännössä tämä tarkoittaa, että Digita Data Centersin asiakkailleen tarjoamat palvelut laajenevat entisestään ja asiakaskunta laajenee Rubynetin avulla.  Yhteistarjoamalla pystytään palvelemaan laajempaa asiakaskuntaa kohdennetusti.

Digita on investoinut merkittävästi Data Center -liiketoimintaansa viime vuosien aikana. Tänä vuonna avattiin Helsingin Pasilassa uusi moderni Pieni Paja -konesali jo olemassa olevien konesalien läheisyyteen. Kesäkuussa Digita Data Centers yhtiöitettiin omaksi yhtiökseen, mikä mahdollistaa asiakkaidemme nopeamman ja monipuolisemman palvelemisen, palvelutarjonnan laajentamisen sekä liiketoiminnan kasvattamisen. Osana kasvua Digita Data Centersin palvelutarjoamaa täydennetään erinomaisten kumppaneiden palveluilla.

”Olen erittäin tyytyväinen, että saamme kumppaniksemme suomalaisen todellisen konesalimaailman moniosaajan Rubynetin ja sen kokeneen henkilöstön. Pääsemme näin laajentamaan tietoliikenteen solmukohdassa sijaitsevien ja sen myötä erinomaisia tietoliikenneyhteyksiä tarjoavien konesaliemme palveluita”, sanoo Digita Data Centersin johtaja Juha Syrjänen. ”Konesalipalvelut turvallisessa ympäristössä ovat keskeisessä roolissa yrityksen liiketoiminnan ja sen jatkuvuuden osalta, Rubynet vahvistaa tässä osaamistamme kuten myös tietoliikennepalveluiden toteuttamisessa”, jatkaa Syrjänen.

”Digita Data Centersin vakuuttava konesali-infrastruktuuri, joka täyttää vaativimpienkin asiakasryhmien turvallisuus- ja käytettävyysvaatimukset, ja digitalaisten ketterä toimintapa houkutteli meitä yhdistämään osaamistamme yhtiön kanssa. Päätavoitteemme on yhdessä tarjota asiakkaille täyden palvelun kokonaisosaamista tietoliikenne-, tietoturva- ja konesaliratkaisuissa. Voimme suunnitella asiakkaiden liiketoimintaa parhaiten tukevan kokonaisarkkitehtuurin ja myös toteuttaa sen erittäin joustavasti monin eri teknologioin”, kertoo Rubynetin toimitusjohtaja Henry Häkkinen.

“Olen erittäin iloinen, että voimme laajentaa palvelutarjontaamme asiakkaillemme Colocation-, Connectivity- ja Remote Hands –palveluiden lisäksi. Rubynetin kanssa voimme tarjota useita konesalipalveluita saman katon alta”, sanoo Digita Data Centersin myyntijohtaja Esko Nerelli.

Median yhteydenotot

Rubynet Oy, toimitusjohtaja Henry Häkkinen, henry.hakkinen(a)rubynet.fi, p.  040 046 3507

Digita Ltd, johtaja Juha Syrjänen, juha.syrjanen(a)digita.fi, p. 050 486 7676

Rubynet on ammattitaitoinen, ketterä ja riippumaton integraattori. Huippuosaamisen ja laajan kokemuksen ansiosta pystymme tarjoamaan tietoliikenne-, tietoturva- ja konesaliratkaisuja moniin eri tarpeisiin.

Digita on digitaalisen infrastruktuurin ja palveluiden tarjoaja sekä maan suurin riippumaton tietoliikennemastojen omistaja. Turvaamme jokapäiväisten yhteyksien toimivuuden, sekä monimuotoisen viestinnän saatavuuden kaikille suomalalaisille ympäristöä kunnioittaen. Yhtiö omistaa ja operoi Suomen johtavaa valtakunnallista maanpäällistä televisio- ja radioverkkoa, toimii antenniverkon maksu-tv-operaattorina, sekä kehittää tulevaisuuden broadcasting-palveluja. Digitan tietoliikennepalveluita ovat privaattiverkot, sisäpeittoratkaisut, tietoliikenteen masto- ja kattopaikkojen hallintapalvelut sekä esineiden internet (IoT) ja konesalipalvelut. Palveluita tarjotaan mediayhtiöille, kuluttajilla, matkapuhelinoperaattoreille, teollisuudelle, infrastruktuuriyhtiöille sekä kiinteistöjen omistajille. Digitassa työskentelee valtakunnallisesti yli 200 alan osaajaa ja haluamme olla alamme paras työpaikka kaikille. www.digita.fi