LoRa-teknologialla varustettuja antureita ja päätelaitteita on maailmalla markkinoilla useisiin eri tarkoituksiin. Sovelluksia on katuvalojen valvonnasta roskasäiliöiden täyttymisen tarkkailuun. Päätelaitteita on eri taajuuksille ja niitä voidaan muokata käyttötarkoituksen mukaisiksi. Päätelaitteet voidaan jakaa kolmeen eri luokkaan.

A-luokan päätelaite (Class A) on kaksisuuntaisesti kommunikoiva ja sen jokaista lähetystä seuraa kaksi lyhyttä vastaanottoikkunaa. Lähetyksen aikaistus voidaan määritellä. Se perustuu ALOHA-tyyppiseen protokollaan, jossa päätelaite lähettää paketin silloin, kun sillä on tarve siihen. A-luokan päätelaite on vähiten virtaa kuluttava, koska sen kommunikaatio palvelimen kanssa on säädetty minimiin. Se odottaa palvelimelta vastaanottoviestiä vasta silloin, kun se itse on lähettänyt sille viestin.

B-luokan (Class B) päätelaite on kaksisuuntaisesti kommunikoiva ja siinä on ajastetut vastaanottopaikat. Lisäyksenä A-luokan satunnaiseen lähetysikkunaan, on B-luokan laitteissa ylimääräinen ajastettu vastaanottoikkuna. Päätelaite saa reitittimeltä aikasynkronisoidun Beacon-viestin, minkä jälkeen se avaa oman vastaanottoikkunan. Tämän vuoksi myös palvelin tietää, milloin päätelaite on hereillä.

C-luokan (Class C) päätelaite on kaksisuuntainen ja siinä on maksimimäärä vastaanottopaikkoja. C-luokan laite vastaanottaa lähes jatkuvasti. Vastaanottoikkuna sulkeutuu ainoastaan silloin, kun päätelaite itse lähettää.

Digitan IoT-laitteiden varaston tyhjennysmyynti – laitteet huippuhintaan!

Digitan LoRaWAN-laitteiden varaston tyhjennysmyynti on käynnissä – nyt on saatavilla antureita huippuedulliseen hintaan! Tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa. Tarjous on voimassa niin kauan, kun tavaraa riittää. Toimi siis nopeasti!

Tutustu lisää ja ota yhteyttä

LoRaWAN-anturit ja -laitteet

Alla esittelemme kumppaneidemme tarjoamia LoRaWAN-antureita ja -laitteita.

iProtoxi Oy

iProtoxi Oy:n Aistin -laiteratkaisut seuraavat mitattavia kohteita ja auttavat ehkäisemään suurempia vahinkoja. Kattavan LoRaWAN verkon ansiosta Aistin -laitteet ovat energia- ja kustannustehokkaita sekä yksinkertaisia käyttää. Ne ovat vastuullinen valinta myös hankalissa olosuhteissa eivätkä tarvitse kaapelointia. Tuote on tutkateknologian ansiosta huoltovapaa ja nopea asentaa. IProtoxi Oy:n palveluun kuuluu helppokäyttöinen IoT-pilvipalvelu sekä Aistin App –palvelu mobiililaitteisiin. Asenna ja aloita!

Small Data Garden

Ota yhteyttä

Mona Miettinen
Myyntipäällikkö, IoT
+358 400 721 700
mona.miettinen@digita.fi
Juhani Farin
Myyntipäällikkö, IoT
+358 40 152 8165
juhani.farin@digita.fi
Haluatko kuulla lisää ajankohtaisia IoT-uutisia?
Millaisia IoT-ratkaisuja tarjoamme?