Vuokraa maa-alueita mastojen sijoituspaikoiksi

Kasvava digitaalisen infrastruktuurin tarve tarjoaa maanomistajille mahdollisuuden laajentaa liiketoimintaansa vuokraamalla maa-alueita mastojen sijoituspaikaksi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että maanomistajalla on mahdollisuus saada esimerkiksi metsätaloutta ja monessa tapauksessa myös omakotitalotontin vuokrausta parempaa tuottoa mastopaikaksi soveltuvasta maa-alueesta. Mastopaikan maa-alan tarve on yleensä pienialainen (100-200 m2) eikä rajoita vuokra-alueen ulkopuolista metsätalouskäyttöä, virkistyskäyttöä tai liikkumista alueella. Uuden maston ja siihen asennettujen tukiasemien myötä vuokra-aluetta ympäröivien alueiden matkapuhelinverkon kuuluvuudet ja -palvelut paranevat.   

Vuokraamme maata kuntien, valtion ja yksityisten maanomistajien omistamilta alueilta ja haemme tarvittavat viranomaisluvat maston rakentamista varten.  

Maston ja laitetilan tuomat hyödyt voivat parhaimmassa tapauksessa auttaa aluetta kehittymään vetovoimaiseksi kunnan osa-alueeksi, jossa kuntalaisten, yrittäjien ja matkailijoiden on mahdollista nauttia laadukkaista puhelin- ja mobiilidatayhteyksistä.