Digitaalisen infrastruktuurin tilapalvelut

Digitan digitaalisen infrastruktuurin tilapalvelut mahdollistavat tukiasemaverkon nopean ja kustannustehokkaan rakentamisen kaikkialla Suomessa. Paikallinen läsnäolo takaa tiedon parhaista tukiasemapaikoista. 

Hankimme, suunnittelemme ja rakennamme tukiasemapaikat asiakkaan toiveiden mukaisesti. Vuokraamme masto- ja laitetilaa ja hallinnoimme tarvittaessa asiakkaan kaikkia tukiasemapaikkoja.  

Tukiasemapaikan hankinta, suunnittelu ja rakentaminen

Etsimme sopivimmat tukiasemapaikat paikallistuntemuksen ja suunnitteluohjelmistojen avulla. Tietokannat ja kattavat kartat antavat lentävän lähdön lupaavimpien tukiasemapaikkojen nopealle löytämiselle. 

Laadimme kaikki tukiasemapaikkaa varten vaadittavat suunnitelmat. ja hankimme tukiasemapaikkaa varten kaikki tarvittavat luvat. Digita huolehtii tukiasemapaikan rakentamisesta sovitun aikataulun mukaisesti. 

 

Masto- ja laitetilavuokraus Digitalta

Vuokraamme masto- ja laitetilaa mobiilitukiasemaverkkojen toteuttamiseen. Asiakaskohtainen palvelu on nopeaa ja joustavaa. Tilavuokrauspalvelu voidaan toteuttaa myös avaimet käteen -ratkaisuna, jolloin siihen sisältyvät kaikki suunnittelu-, asennus- ja huoltopalvelut. 

Digita hoitaa tarvittaessa myös asiakkaan tukiasemapaikan ylläpidon ja säännöllisen huollon sekä ylläpitää vuokralaistietokantaa. Site-tietokantamme kattaa lähes kaikki Suomen käytössä olevat tukiasemapaikat.  

Digitan laitetilojen käytettävyys on huippuluokkaa. Useimmissa laitetiloissa on varavoimakoneet, joilla turvataan sähkön saanti sähköverkon vikatilanteessa. 

Tarjoamme tukiasemapaikkojen lisäksi myös datasiirtokapasiteettia. Tiedonsiirtoverkkomme ja tukiasemapaikkamme kattavat koko maan. 

Vihreä sähkö? Digitan tarjoama energia on uusiutuvista energialähteistä hankittua.