Hybridi-tv:ssä yhdistyvät antenni-tv:n ja netin parhaat puolet

Digita on ottanut käyttöön tv-järjestelmissään sovelluksen, joka mahdollistaa internet-sisältöjen tuomisen helposti televisiokanavien yhteyteen. Tämä rikastaa olennaisesti tv:n katseluelämystä ja tuo netistä tutut vuorovaikutteiset toiminnallisuudet myös televisioon.

Nykyiset palvelut

Ylen Areena on käytettävissä Ylen tv-kanavilla Yle TV1, Yle TV2, Yle Teema ja Yle Fem. 

Yle Areena hybriditv
Nelonen Median Ruutu -palvelu on käytettävissä tv-kanavilla Nelonen, Jim, Liv ja Hero. Ruutu-sovellus älytelevisioissa antaa pääsyn yhdellä kaukosäätimen painalluksella senhetkisen ohjelman alkuun sekä tuo tarjolle muut Ruutu-palvelun ilmaiset nettisisällöt.

Nelonen ruutu 2015

MTV:n kanavilla on käytössä uutispalvelu nimeltä MTV Uutiset.HybridiTV, Juuri nyt MTV3Laajennettu ohjelmaopas on myös kuluttajien käytettävissä Ylen, MTV:n, Nelonen Median, Discovery Network Finlandin ja FOX:in kanavilla.

Hybridi-tv:n uudet toiminnallisuudet

Hybridi-tv-ratkaisuna tuotettavat palvelut ovat pilottivaiheessa, ja niitä testataan säännöllisesti eri ohjelmien yhteydessä.

Sisältöjä voivat olla aiemmin vain kanavien internet-sivuilla saatavilla olleet ohjelma- ja tapahtumatiedot, kuvat, trailerit sekä linkit muuhun aineistoon sekä mainokset ja alennuskupongit. Tekniikka mahdollistaa myös aiemmin lähetettyjen ohjelmien katsomisen.

Missä laitteissa hybridipalvelut toimivat?

Katso lista laitteista, joissa hybridipalvelut toimivat jo nyt! Lue lisää. >>

Digita pyrkii varmistamaan, että Digitan HbbTV-palvelut on toteutettu tietoturvallisesti.

Lisätietoja:

Kuluttajille:

Digita Info
Puh. 020 411 7676, E-mail: info(a)digita.fi

Yrityksille:

Johtaja, Videoelämyspalvelut Teppo Ahonen
Puh. 020 411 711 (keskus), E-mail: teppo.ahonen(a)digita.fi