HybridiTV-palvelut ovat käytettävissä Digitan antenniverkossa, Telian kaapeliverkossa, Elisan kaapeli-tv:ssä Ylen ja MTV:n kanavilla sekä DNA:n kaapeliverkossa MTV:n kanavilla.

Katso tästä lista laitteista, joissa HybridiTV-palvelut toimivat >>

HybridiTV-sisällöt

  • Yle Areena
  • Ruutu+

HybridiTV-palvelut kanavilla:

Yle Areena

Yle Areena -hybridilisäpalvelu on käytettävissä Ylen kanavilla Yle TV1, Yle TV2 ja Yle Teema Fem. HybridiTV-lisäpalvelu tarjoaa Yle Areenan sisällön.

Yle Areena -hybridilisäpalvelu toimii rajatussa määrässä laitteita. HbbTV:n uusi Areena-sovellus on alkuun löydettävissä vuoden 2018 ja sitä uudemmilla äly-televisioilla: Samsung, LG, Sony, Finlux ja Philips.

Ruutu

HybridiTV:ssä toimiva Ruutu+ -palvelu kattaa kaikki ilmaiset ja maksulliset Ruutu+ -palvelun sisällöt. Maksulliset Ruutu+ -sisällöt ovat käytössäsi, mikäli sinulla on voimassa oleva Ruutu+ -tilaus ja kirjaudut sisään sovellukseen. Ruutu+ -palvelua tukevat HybridiTV-päätelaitteet voit tarkastaa täältä.

Nelonen Median Ruutu+ -hybridilisäpalvelu on käytettävissä tv-kanavilla Nelonen, Jim, Liv ja Hero. Ruutu+ -lisäpalvelussa on saatavilla kaikki Ruutu+ -palvelun ilmaiset nettisisällöt.

Ruutu+ hybriditelevisioissa tuo saataville ohjelmasisältöön sidottuja ominaisuuksia kuten Aloita Alusta ja Sarjan muut jaksot, jotka on kuvattu alla.

Aloita alusta ja sarjan muut jaksot

Nelonen Median kanavilla Nelonen, Jim, Liv ja Hero voit aloittaa meneillään olevan ohjelman alusta – yhdellä napin painalluksella.

Palvelu toimii ohjelmilla, joiden jaksot ovat saatavilla Ruutu-palvelussa ilmaiseksi. Televisioruudulle tulee kanavalle mentäessä ilmoitus, jos ohjelma on mahdollista aloittaa alusta HybridiTV:n kautta. Se tapahtuu painamalla kaukosäätimen punaista nappia.

Ruutu-hybridipalvelun kautta voi katsoa meneillään olevan ohjelman sarjan muita jaksoja.

Laajennettu ohjelmaopas

Laajennettu ohjelmaopas on käytettävissä kaikilla kanavilla, joilla on hybridipalveluita. Digitan ohjelmaoppaassa näet kanavan ohjelmasisällön samaan aikaan, kun selaat ohjelmatarjontaa. Voit merkitä suosikkiohjelmasi, jolloin saat ilmoituksen televisioosi, kun ohjelma alkaa. Ohjelmaoppaasta näkee viikonpäivän, päivämäärän ja kellonajan lisäksi laajemmin infoa tulevista ja menneistä ohjelmista.

HybridiTV:n uudet toiminnallisuudet

Aiemmin vain kanavien internet-sivuilla saatavilla olleet ohjelmien oheismateriaalit, kuten ohjelma- ja tapahtumatiedot, kuvat, trailerit ja linkit sekä mainokset ja alennuskupongit, voidaan toimittaa HybridiTV:n kautta suoraan televisioruudulle. Tekniikka mahdollistaa myös jo lähetettyjen ohjelmien katsomisen.

Missä laitteissa hybridipalvelut toimivat?

Katso lista laitteista, joissa hybridipalvelut toimivat jo nyt! Lue lisää »