HybridiTV-sisällöt

  • Yle Areena
  • Ruutu
  • Permanto
  • mtv-palvelu

HybridiTV-palvelut kanavilla:

Yle Areena

Yle Areena Beta hybridilisäpalvelu on käytettävissä Ylen kanavilla Yle TV1, Yle TV2 ja Yle Teema Fem. HybridiTV-lisäpalvelu on vielä kehitysversiossa, joten sen sisältö ei suoraan vastaa Ylen Areena verkkopalvelun sisältöä.

Areena-lisäpalvelu toimii kaikissa älytelevisioissa, joissa on HbbTV versio 1.5 tai uudempi.

Ruutu

Nelonen Median Ruutu Beta hybridilisäpalvelu on käytettävissä tv-kanavilla Nelonen, Jim, Liv ja Hero. Ruutu-lisäpalvelussa on saatavilla kaikki Ruutu-palvelun ilmaiset nettisisällöt.

Ruutu hybridi-televisioissa tuo saataville ohjelmasisältöön sidottuja ominaisuuksia kuten Aloita Alusta ja Sarjan muut jaksot, jotka on kuvattu alla.

Aloita alusta ja sarjan muut jaksot

Nelonen Median kanavilla Nelonen, Jim, Liv ja Hero voit aloittaa meneillään olevan ohjelman alusta – yhdellä napin painalluksella.

Palvelu toimii ohjelmilla, joiden jaksot ovat saatavilla Ruutu-palvelussa ilmaiseksi. Televisioruudulle tulee kanavalle mentäessä ilmoitus, jos ohjelma on mahdollista aloittaa alusta HybridiTV:n kautta. Se tapahtuu painamalla kaukosäätimen punaista nappia.

Ruutu-hybridipalvelun kautta voi katsoa meneillään olevan ohjelman sarjan muita jaksoja.

Mtv-palvelu

Mtv-hybridipalvelu on käytettävissä tv-kanavilla MTV, Sub ja AVA. Hybridin mtv-palvelussa on saatavilla kaikki mtv:n ilmaiset nettisisällöt.

Mtv:n hybridipalvelu on vielä kehitysversiossa ja se toimii tällä hetkellä vain LG ja Panasonic älytelevisioissa sekä Sonyn 2016 ja uudemmissa malleissa. Mtv-palvelu toimii HbbTV versiossa 1.5. 

Permanto

Permanto-hybridisovellus on käytettävissä AlfaTV-kanavalla. Lisäpalvelusta löytyy kaikki AlfaTV-kanavan nettisisällöt. Permanto-lisäpalvelu toimii kaikissa älytelevisioissa, joissa on HbbTV versio 1.5 tai uudempi.

Laajennettu ohjelmaopas

Laajennettu ohjelmaopas on käytettävissä kaikilla kanavilla, joilla on hybridipalveluita. Digitan ohjelmaoppaassa näet kanavan ohjelmasisällön samaan aikaan, kun selaat ohjelmatarjontaa. Voit merkitä suosikkiohjelmasi, jolloin saat ilmoituksen televisioosi, kun ohjelma alkaa. Ohjelmaoppaasta näkee viikonpäivän, päivämäärän ja kellonajan lisäksi laajemmin infoa tulevista ja menneistä ohjelmista.

HybridiTV:n uudet toiminnallisuudet

Aiemmin vain kanavien internet-sivuilla saatavilla olleet ohjelmien oheismateriaalit, kuten ohjelma- ja tapahtumatiedot, kuvat, trailerit ja linkit sekä mainokset ja alennuskupongit, voidaan toimittaa HybridiTV:n kautta suoraan televisioruudulle. Tekniikka mahdollistaa myös jo lähetettyjen ohjelmien katsomisen.

Missä laitteissa hybridipalvelut toimivat?

Katso lista laitteista, joissa hybridipalvelut toimivat jo nyt! Lue lisää »