Hybridipalvelussa nyt helposti MM-lätkän tilastot ja arvonnat

Kirjaudu Maikkarin MM-lätkän hybridipalveluun painamalla kaukosäätimesi sinistä nappia ja ota MM-lätkä haltuun!

Hybridipalvelusta näet helposti kaikki MM-lätkän tilastot ja otteluohjelmat sekä pelien yhteydessä esitettävät Kuuma peruna -kysymykset. Voit myös osallistua arvontoihin, joissa on jaossa huikeita palkintoja.

MM-lätkän Hybridipalvelu tarjoaa:

Tilastot ja otteluohjelmat: Hybridipalvelusta näet kaikkien käynnissä olevien ja pelattujen otteluiden tilastot sekä tulevien otteluiden ajankohdat.

Kuuma peruna -kysymykset: Vaikuta mielipiteelläsi pelien yhteydessä esitettyihin Kuuma peruna -kysymyksiin.

Arvonnat: Voit voittaa jokaisen Suomen pelin yhteydessä 500 €:n lahjakortin kodinelektroniikkaan. Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan pääpalkinto, joka on kahden hengen VIP-lippupaketti kevään 2022 kotikisoihin.

HybridiTV-palvelut ovat käytettävissä Digitan antenniverkossa, Telian kaapeliverkossa ja DNA:n kaapeliverkossa MTV:n kanavilla.

Katso tästä lista laitteista, joissa HybridiTV-palvelut toimivat >>

HybridiTV-sisällöt

  • Yle Areena
  • Ruutu
  • Permanto
  • mtv-palvelu

HybridiTV-palvelut kanavilla:

Yle Areena

Yle Areena Beta hybridilisäpalvelu on käytettävissä Ylen kanavilla Yle TV1, Yle TV2 ja Yle Teema Fem. HybridiTV-lisäpalvelu on vielä kehitysversiossa, joten sen sisältö ei suoraan vastaa Ylen Areena verkkopalvelun sisältöä.

Areena-lisäpalvelu toimii kaikissa älytelevisioissa, joissa on HbbTV versio 1.5 tai uudempi.

Ruutu

HybridiTV:n Ruutu Beta -palvelu päättyy 30.6.2021. HybridiTV:n vaaleataustaisen Ruutu Beta -palvelun versiotuki tulee loppumaan 30.6.2021. Katsojille on tämän jälkeen yhä käytössä HybridiTV:ssä toimiva Ruutu-palvelu, joka kattaa kaikki ilmaiset ja maksulliset Ruutu-palvelun sisällöt. Maksulliset Ruutu-sisällöt ovat käytössäsi, mikäli sinulla on voimassa oleva Ruutu-tilaus ja kirjaudut sisään sovellukseen. Ruutu-palvelua tukevat HybridiTV-päätelaitteet voit tarkastaa täältä.

Nelonen Median Ruutu-hybridilisäpalvelu on käytettävissä tv-kanavilla Nelonen, Jim, Liv ja Hero. Ruutu-lisäpalvelussa on saatavilla kaikki Ruutu-palvelun ilmaiset nettisisällöt.

Ruutu hybridi-televisioissa tuo saataville ohjelmasisältöön sidottuja ominaisuuksia kuten Aloita Alusta ja Sarjan muut jaksot, jotka on kuvattu alla.

Aloita alusta ja sarjan muut jaksot

Nelonen Median kanavilla Nelonen, Jim, Liv ja Hero voit aloittaa meneillään olevan ohjelman alusta – yhdellä napin painalluksella.

Palvelu toimii ohjelmilla, joiden jaksot ovat saatavilla Ruutu-palvelussa ilmaiseksi. Televisioruudulle tulee kanavalle mentäessä ilmoitus, jos ohjelma on mahdollista aloittaa alusta HybridiTV:n kautta. Se tapahtuu painamalla kaukosäätimen punaista nappia.

Ruutu-hybridipalvelun kautta voi katsoa meneillään olevan ohjelman sarjan muita jaksoja.

Mtv-palvelu

Mtv-hybridipalvelu on käytettävissä tv-kanavilla MTV, Sub ja AVA. Hybridin mtv-palvelussa on saatavilla kaikki mtv:n ilmaiset nettisisällöt.

Mtv:n hybridipalvelu on vielä kehitysversiossa ja se toimii tällä hetkellä vain LG ja Panasonic älytelevisioissa sekä Sonyn 2016 ja uudemmissa malleissa. Mtv-palvelu toimii HbbTV versiossa 1.5. 

Permanto

Permanto-hybridisovellus on käytettävissä AlfaTV-kanavalla. Lisäpalvelusta löytyy kaikki AlfaTV-kanavan nettisisällöt. Permanto-lisäpalvelu toimii kaikissa älytelevisioissa, joissa on HbbTV versio 1.5 tai uudempi.

Laajennettu ohjelmaopas

Laajennettu ohjelmaopas on käytettävissä kaikilla kanavilla, joilla on hybridipalveluita. Digitan ohjelmaoppaassa näet kanavan ohjelmasisällön samaan aikaan, kun selaat ohjelmatarjontaa. Voit merkitä suosikkiohjelmasi, jolloin saat ilmoituksen televisioosi, kun ohjelma alkaa. Ohjelmaoppaasta näkee viikonpäivän, päivämäärän ja kellonajan lisäksi laajemmin infoa tulevista ja menneistä ohjelmista.

HybridiTV:n uudet toiminnallisuudet

Aiemmin vain kanavien internet-sivuilla saatavilla olleet ohjelmien oheismateriaalit, kuten ohjelma- ja tapahtumatiedot, kuvat, trailerit ja linkit sekä mainokset ja alennuskupongit, voidaan toimittaa HybridiTV:n kautta suoraan televisioruudulle. Tekniikka mahdollistaa myös jo lähetettyjen ohjelmien katsomisen.

Missä laitteissa hybridipalvelut toimivat?

Katso lista laitteista, joissa hybridipalvelut toimivat jo nyt! Lue lisää »