HybridiTV:ssä yhdistyvät TV:n ja netin parhaat puolet

HybridiTV rikastaa katseluelämystä tuomalla internetin vuorovaikutteiset ominaisuudet myös televisioon. HybridiTV:ssä on nyt saatavilla Yle Areena ja Nelonen Median Ruutu+ -palveluiden maksuttomat sisällöt. HybridiTV-palveluiden tarjonta laajenee jatkuvasti. HybridiTV-palvelut toimivat Digitan maanlaajuisen antenniverkon lisäksi Telian Elisan ja DNA:n kaapeliverkoissa. Palvelut toimivat useimmissa v. 2014 ja sitä uudemmissa älytelevisioissa.

HybridiTV:n lisäpalvelut ovat kanavakohtaisia. HybridiTV:n kautta voidaan tarjota kanavaan liittyviä nettisisältöjä ja juuri sillä hetkellä käynnissä olevaan ohjelmaan liittyviä oheispalveluita netin kautta siten, että voit helposti ja nopeasti palata takaisin ohjelmaan. HybridiTV mahdollistaa myös käynnissä olevan ohjelman katsomisen samalla, kun käytät HybridiTV-palveluita.

Digitan vuonna 2015 markkinoille tuomassa HybridiTV:ssä yhdistyvät television ja netin palvelut. Erona älytelevisioihin Digitan HybridiTV:n tarjoamat palvelut kuten Yle Areena ja Ruutu+ lähetetään ohjelmavirran mukana eikä erillisinä sovelluksina. Näin HybridiTV mahdollistaa monet ohjelmavirtaan liitettävät palvelut sekä vuorovaikutteisen mainonnan. HybridiTV:n kautta voit katsoa myös kanavien nettisisältöjä isolla ruudulla.

Tuomaroi kotisohvalta ja hyppää sisään ohjelmien lisäsisältöihin!

HybridiTV:llä katsoja pääsee osallistumaan ohjelmiin esimerkiksi äänestämällä kaukosäätimellä suosikkiaan ja tarkastelemaan ohjelmien lisäsisältöjä tai seuraamaan ohjelman sosiaalisen median tunnistevirtaa.

Kaukosäätimen punainen nappi on avain HybridiTV-palveluihin

HbbTV

HbbTV on standardi, jonka lyhenne tulee sanoista Hybrid Broadcast Broadband TV, ja se yhdistää tv-lähetyksen ja laajakaistan tuomalla netti-tv:n ominaisuudet helppokäyttöisesti katsojien saataville. HbbTV-palvelut toimivat Digitan antenniverkon lisäksi Telian Elisan ja DNA:n kaapeliverkoissa. Televisiovastaanottimessa on oltava nettiliittymä ja HbbTV-ominaisuus aktivoituna.

HbbTV on käytössä laajasti Euroopassa. Lisätietoja sovellustandardista: www.hbbtv.org

Katso video, miltä Nelonen Median Ruutu-palvelu näyttää HybridiTV:ssä:

Lisätietoja kuluttajille:
Digita Info
p. 020 411 7676
info(a)digita.fi

HybridiTV:n tietosuojakuvaus

Haluatko saada ajankohtaisia uutisia Digitasta?