Digita on kattavasti mukana Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävillä Verkosto-messuilla. Tapahtuman teeman ’älykäs ja vastuullinen verkosto’ mukaisesti esittelemme miten IoT-ratkaisut, privaattiverkot ja Site Services-palvelut tuottavat hyötyjä verkostojen maailmassa.

Tervetuloa tutustumaan ratkaisuihimme, löydät meidät osastopaikalta 930. Osastollamme ovat mukana myös yhteistyökumppanimme ja messujen näytteilleasettajina on useita palveluntarjoajia, jotka hyödyntävät ratkaisuissaan Digitan palveluja.

IoT tarjoaa avun moniin sähköyhtiön ongelmiin

Suomen olosuhteet myrskyineen ja runsaine lumentuloineen muodostavat sähköyhtiön toiminnoille monesti ikäviä ja kalliitakin ongelmia. Niitä voidaan hallita paremmin LoRaWAN:iin pohjautuvilla liiketoimintaa hyödyttävillä IoT-ratkaisuilla. Ratkaisuja on laajasti käytössä esim. ilmajohtojen ja muuntamoiden olosuhteiden valvonnassa.

Digitalisaation hyödyt irti turvallisesti ja luotettavasti

Privaattiverkot ovat täysin uudenlainen tapa mahdollistaa kriittinen ja luotettava tiedonsiirto langattomasti yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille. Privaattiverkko luo luotettavan alustan yrityksen digitalisaatiolle ja mahdollistaa tuotantoprosessien uudenlaisen digitalisoinnin.

Digitaalisen infran tilapalveluilla verkko koko valtakuntaan

Site Services-palvelumme mahdollistavat verkon nopean ja kustannustehokkaan rakentamisen kaikkialla Suomessa. Paikallinen läsnäolomme valtakunnallisesti takaa tiedon parhaista tukiasemapaikoista.
Vuokraamme antennipaikkoja ja -kapasiteettia järeistä mastoistamme peräti 38 paikkakunnalta ja hallinnoimme kaiken kaikkiaan 4000 kohteen site-portfoliota.

Lisäksi rakennamme mastoja valtakunnallisesti asiakkaidemme tarpeisiin ja haluamme olla mukana mahdollistamassa parempia yhteyksiä. Kiinteistöjen maa-alueet kannattaa myös ottaa hyötykäyttöön digitaalisen infran kehittämiseksi.

Tervetuloa verkostoitumaan Verkosto-messuille!

Digitalla on tapahtumassa kaksi puheenvuoroa digitalisaation ajankohtaisista teemoista ja toivotamme sinut tervetulleeksi niitä kuuntelemaan:

”IoT-teknologia sähköverkon kunnonvalvonnassa: Case Caruna”, Ke 25.01.2023 klo 13:30-13:55, Myyntijohtaja Mika Flinck, Digita Oy.

”Privaattiverkot digitalisaation mahdollistajana”, To 26.01.2023 10:00-10:25, Liiketoiminnan kehitysjohtaja Henri Viljasjärvi, Digita Oy

Osastollamme on mukana kumppanimme Heliwest Oy, joka on erikoistunut vaativiin helikopterilla suoritettaviin energia-alan töihin ja miten IoT:ta hyödynnetään sähköverkon kunnonhallinnassa. Myös yhteistyökumppanimme Elvexysin edustaja on paikalla esittelemässä sähköverkkojen valvontasovelluksia.

Voit rekisteröityä messuille ennakkoon ja maksuttomasti täältä.

Messuilla mukana myös iso joukko digitalaisia valmiina vastaamaan kysymyksiin ja opastamaan oikean ratkaisun löytymiseen teidän organisaatiollenne.

Varaa aika henkilökohtaiselle tapaamiselle messujen yhteydessä oheisella lomakkeella ja olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä. Kartoitetaan yhdessä, millaista hyötyä ratkaisumme tuottavat juuri teidän haasteisiinne. 

Tavataan Tampereella!

Ota yhteyttä

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.