Digita olI kattavasti mukana Valtio Expo-tapahtumassa, joka on valtionhallinnon suurin vuosittainen live-tapahtuma. Tapahtuman teeman ”kestävä ja kannatteleva valtionhallinto” mukaisesti esittelimme miten IoT-ratkaisut, Data Center- ja Rooftop-palvelumme tuottavat hyötyjä valtionhallinnossa.

IoT tarjoaa hyötyjä valtionhallinnon tarpeisiin

Digita on vakaa kotimainen toimija, jolla on esineiden internetiä eli IoT:ta varten valmis infrastruktuuri tarjolla palvelualustaksi yrityskumppaneidemme ratkaisuille. Digitan korkeiden mastojen ja kaksisuuntaisen LoRa-teknologiaan perustuvan verkon ansiosta erilaisten verkkoon liitettyjen laitteiden ohjaaminen on kustannustehokasta, yksinkertaista ja toimintavarmaa.

Digitan alueelliset konesalit palvelevat alueen yrityksiä ja yhteisöjä

Digitan Data Center -palvelut tarjoavat luotettavaa ja vakaata konesalitilaa julkisille tahoille, jotka miettivät palvelimiensa tai muiden tietoliikennelaitteidensa uudelleensijoitusta tai hajauttamista. Digita tarjoaa asiakkailleen alueellisia konesaleja ja laitetiloja ympäri Suomen. Digitan mastot ja niihin liittyvät kiinteistöt ovat korkeatasoisia tietoliikennekeskittymiä, ja niissä kaikissa on tarjolla konesalitilaa.

Kiinteistöihin ja rakennuksiin sijoitettujen tukiasemapaikkojen hallinta

Digitan palvelut kiinteistöihin ja rakennuksiin sijoitettujen tukiasemapaikkojen hallintaan mahdollistavat verkon nopean ja kustannustehokkaan rakentamisen kaikkialla Suomessa. Paikallinen läsnäolo takaa tiedon parhaista tukiasemapaikoista.