KarttapalveluKarttapalvelun ohje

  • Hae paikannimellä tai osoitteella, tai valitse haluamasi asema. Voit myös jakaa oman sijaintisi, jolloin palvelu näyttää sinua lähimmän aseman.


  • Yksittäisen kanavan peittoalueen saat näkyviin klikkaamalla kyseisen kanavan logoa tv-kanavat-valikosta. Koko kanavanipun peittoalueen saat näkyviin kohdasta "valitse kaikki".
HUOM! Kanavien peittoalueet saattavat vaihdella kanavanipun sisällä.

Lähetysasemakohtaiset tiedot saat näkyviin valitsemalla kyseisen lähetysaseman kartalta tai hakemalla osoitteen perusteella paikkaa, jossa TV-vastaanotto tapahtuu. Tällöin karttapalvelu ehdottaa laskennallisesti parhaan mahdollisen lähetysaseman tiedot automaattisesti. HUOM! Paras vastaanottosignaali voidaan todeta varmuudella vain paikan päällä tehtyjen ammattitaitoisten mittausten perusteella.

Valitsemalla yksittäisen lähetysaseman vaaleansinen väri karttakuvassa kuvastaa aluetta, jossa antenni-tv-vastaanotossa on kiinnitettävä erityistä huomiota antennin suuntamiseen ja kunnolliseen antennijärjestelmään (saattaa vaatia tehokkaamman antennin).

Karttapalvelu kertoo myös etäisyyden ja antennisuunnan lähetysasemaan.


Karttapalvelu on uudistunut!

TV:n ja radion karttapalvelu on päivitetty, jotta se toimii paremmin myös mobiililaitteissa. Lisäksi päivitetyssä versiossa lisättiin paikannusominaisuus, eli käyttäjä voi halutessaan jakaa sijaintinsa jolloin asematietojen hakeminen helpottuu. Myös karttapalvelun visuaalista puolta on nykyaikaistettu.


Digitan karttapalvelu kertoo paikkakunnan tv-näkyvyyden ja radion kuuluvuuden

Television näkyvyysaluekartat taajuuksineen löytyvät pdf-muodossa kanavaniputtain osoitteesta www.digita.fi/nakyvyysalueet.

Radion kuuluvuusaluekartat taajuuksineen löytyvät pdf-muodossa kanavittain osoitteesta www.digita.fi/kuuluvuus.Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.