Digitan Media Gateway -palvelu tarjoaa operaattoreille ja tv-yhtiöille televisio- ja radiosignaalien vastaanottoa, välitystä ja jakelua omalla Media Gateway alustallaan.

Sijainniltaan Suomen tietoliikenneverkkojen solmukohdassa, Pasilassa, sijaitseva palvelumme takaa korkean toimintavarmuuden ja laadun jakelun ja lähetysten välillä. Kanavien jakelu voidaan toteuttaa Media Gatewayn kautta halutuissa formaateissa tarvittaville jakeluteille (esim. kaapeli-, iptv-, antenni-, satelliitti- tai nettijakeluun). Kanavia on mahdollista vastaanottaa suoraan tv-yhtiöiltä, operaattoreilta tai kansainvälisistä Media Hubeista.

Digitan Media Gatewayn kautta asiakas voi toteuttaa palveluilleen jakelun ja vastaanoton sovitussa formaatissa tarvittavine muunnoksineen. Yhteydet toteutetaan aina siinä muodossa, että asiakas voi sisällyttää ne omiin toimintaketjuihinsa mahdollisimman vähällä lisäkäsittelyllä. Media Gatewayn avulla asiakkaalle pystytään toteuttamaan eri tarpeisiin sopivia kanavaversioita yksilöityjen lisäpalveluiden kera (lisäpalveluita voivat olla esim. salaus tai HybridiTV-palveluiden yksilöinti eri jakeluihin).

Digitan Media Gateway -palveluun on helppo liittyä keskeisen sijainnin ja olemassa olevien yhteyksien ansiosta. Digitan yhteydet kansainvälisiin Media Hubeihin mahdollistavat myös kansainvälisten FTA- ja maksu-tv-kanavien vastaanoton, jakelun ja versioinnin Media Gateway -palvelumme kautta Suomessa. Palveluiden valvonta on toteutettu laadukkaasti ja Pasilassa sijaitseva Digitan 24/7 palvelukeskus takaa korkean käytettävyyden ja nopean reagoinnin ongelmatilanteissa. Jokaista lähtevää palvelua / laatua on mahdollista valvoa yksilöllisesti. Digita tarjoaa kumppaneilleen myös ylläpito- ja viankorjauspalvelua Pasilassa.

Media Gateway tuo synergiaetuja muihin palveluihin

Tuotamme nettijakelupalveluita kaikille broadcasting-tasoista nettijakelua tarvitseville. CDN-jakelu (Content Delivery Network) on erityisen luonteva ja kasvava osa televisioasiakkaidemme jakeluratkaisuja. Live-kanavien lisäksi tarjoamme kumppaniemme kanssa myös avaimet käteen –videokirjastopalveluita (OVP). Ainutlaatuista ratkaisuissamme on korkea käytettävyys ja pienet viiveet, tarjomme myös HybridiTV-palveluita (HbbTV) ja päätelaitteiden yhteensopivuustestausta.

Sijainti ja lähetys

Digitan Media Gateway sijaitsee Helsingissä, Suomen parhaimmassa tietoliikenteen solmukohdassa Pasilassa, josta välitämme tv-kanavia useisiin eri käyttökohteisiin, kuten kaapelitelevisioon, satelliittitelevisioon, maanpäällisiin lähetysverkoihin sekä data- ja Internet-palveluntarjoajille.

Laadukkaat yhteydet mediajakelulle helposti

  • Kustannustehokas ja helppo tapa jaella televisio- ja radiosignaalia keskitetysti suoraan yhdeltä alustalta eri operaattoreille
  • Valvonta- ja tukipalvelut 24/7/365
  • Korkealaatuiset ja toimintavarmat yhteydet Suomen parhaimmassa tietoliikenteen solmukohdassa Pasilassa
  • Signaalien jakelu tapahtuu eri palotiloihin sijoitetun kahdennetun järjestelmän kautta
  • Eri kanavaversioiden toteuttaminen asiakkaan tarpeiden mukaisestiYhteydet kansainvälisiin Media Hubeihin Digitan Media Gateway -palvelun kautta
  • Turvallinen ja vakaa toimittaja, jolla on vuosikymmenten kokemus kuvan ja äänen käsittelystä sekä jakelusta
RajapintaIP, ASI, SDI, Sat.vast.otto
FormaattiSD, HD, 4K
MPEG2, MPEG4/H.264, HEVC/H.26
YhteyspisteHelsinki, Pasila
MuutaSignaalinmuunnokset
Saatavilla satoja kanavia
24/7 valvonta & viankorjaus
Yksilöidyt HybridiTV-palvelut

Lataa esite:

Jani Saari
Liiketoimintapäällikkö
Maksu-tv-jakelu