Etsimme sinua digiorientoitunut,

Markkinointi- ja viestintäsuunnittelija

työskentelemään monipuolisesti median ja uuden teknologian parissa osana Helsingissä sijaitsevaa viestinnän ja markkinoinnin yksikköämme.

Tehtävästä

Markkinointi- ja viestintäsuunnittelijan tehtäviin kuuluu muun muassa asiakas- ja mediaviestintää, sisällöntuotantoa, kohdennettuja markkinointikampanjoita, tapahtumamarkkinointia ja monipuolisten materiaalien tuottamista. Pääset hoitamaan ja kehittämään erilaisia Digitan liiketoimintojen tukemiseen liittyviä viestinnän ja markkinoinnin tehtäviä hyödyntäen uusimpia digitaalisia alustoja.

Sinusta

Toivomme sinulta kokemusta B2B-sisällöntuotannosta, ja ymmärrät myös digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän mahdollisuudet ja kanavat. Olet kiinnostunut tapahtumamarkkinoinnista ja sinulta löytyy jo kokemusta tapahtumien markkinoinnin parista B2B-kohderyhmälle. Olet myös kiinnostunut kehittymään esimerkiksi markkinoinnin automaation parissa.

Sinulla on positiivinen can do -asenne ja intoa opetella uutta. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää monipuolisen markkinoinnin ja viestinnän substanssiosaamisen lisäksi itsenäistä ja oma-aloitteista työtapaa ja samalla kuitenkin erinomaisia tiimityöskentelytaitoja. Perehdyt parhaiten verkostoitumalla nopeasti niin Digitan sisällä liiketoimintojen edustajien kuin myös monien ulkopuolisten sidosryhmien kanssa. Teet töitä työparina markkinointi- ja viestintäjohtajan Minnan kanssa osana tiivistä kolmehenkistä tiimiä sekä lisäksi monien erinomaisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Arvostamme ylempää korkeakoulututkintoa tai AMK-tutkintoa sekä kokemusta b-to-b – markkinoinnista.

Me tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen ja kehittyvän tehtäväkokonaisuuden ja tuen tehtävissä menestymiseen. Digitalla on toimipisteitä eri puolilla Suomea, ja pääset tekemään yhteistyötä maanlaajuisen asiantuntijaorganisaatiomme kanssa. Saat käyttöösi hyvät työkalut, ammattitaitoisen perehdytyksen ja pääset toteuttamaan työtäsi laadukkaasti.  Meillä on myös hyvät henkilöstöedut sekä kehitys- ja kouluttautumismahdollisuudet. Meillä voit työskennellä joustavasti yhdistämällä etä- ja lähityön parhaat puolet. Koko Digitassa töitä tehdään yhdessä toisia tukien eikä yksin tarvitse jäädä. Vahvuuksiimme kuuluukin hyvä työilmapiiri ja yhteishenki sekä aito yhdessä tekemisen meininki! 

Olisiko tämä seuraava askel urallasi?

Lisätietoja tehtävästä antaa Ella Kirjasniemi, Vice President, Pay TV, Marketing & Sales, perjantaina 17.3. klo 14-16 välillä sekä tiistaina 21.3. klo 11-13 välillä. Ellan tavoitat numerosta 050 594 3972.