Etsimme sinua digiorientoitunut,

Markkinointi- ja viestintäsuunnittelija

työskentelemään monipuolisesti median ja uuden teknologian parissa osana Helsingissä sijaitsevaa viestinnän ja markkinoinnin yksikköämme.

Tehtävästä

Markkinointi- ja viestintäsuunnittelijan tehtäviin kuuluu muun muassa asiakas- ja mediaviestintää, kohdennettuja markkinointikampanjoita, tapahtumamarkkinointia ja monipuolisten materiaalien tuottamista. Pääset hoitamaan ja kehittämään erilaisia Digitan liiketoimintojen tukemiseen liittyviä viestinnän ja markkinoinnin tehtäviä hyödyntäen uusimpia digitaalisia alustoja.

Sinusta

Toivomme sinun olevan digitaalisen viestinnän asiantuntija ja tuntevan digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän mahdollisuudet ja kanavat. Sinulla on kehitysorientoitunut ote ja kykyä viedä itsenäisesti läpi digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän projekteja. Digitaalisen markkinoinnin tuloksellisuuden seuraaminen ja toimenpiteiden kehittäminen tulosten pohjalta on sinulle itsestäänselvyys. Sinulla on myös kokemusta markkinoinnin automaation hyödyntämisestä markkinoinnissa

Tehtävässä menestyminen edellyttää monipuolisen markkinoinnin ja viestinnän substanssiosaamisen lisäksi itsenäistä ja oma-aloitteista työtapaa ja samalla kuitenkin erinomaisia tiimityöskentelytaitoja. Perehdyt parhaiten verkostoitumalla nopeasti niin Digitan sisällä liiketoimintojen edustajien kuin myös monien ulkopuolisten sidosryhmien kanssa. Työ on nopeasykkeistä ja kaiken pohjana onkin reipas ja työtä pelkäämätön asenteesi. Teet töitä työparina markkinointi- ja viestintäjohtajan Minnan kanssa osana tiivistä kolmehenkistä tiimiä sekä lisäksi monien erinomaisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Arvostamme ylempää korkeakoulututkintoa tai AMK-tutkintoa sekä useamman vuoden kokemusta b-to-b – markkinoinnista.

Me tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen ja kehittyvän tehtäväkokonaisuuden ja tuen tehtävissä menestymiseen. Digitalla on toimipisteitä eri puolilla Suomea, ja pääset tekemään yhteistyötä maanlaajuisen asiantuntijaorganisaatiomme kanssa. Saat käyttöösi hyvät työkalut, ammattitaitoisen perehdytyksen ja pääset toteuttamaan työtäsi laadukkaasti.  Meillä on myös hyvät henkilöstöedut sekä kehitys- ja kouluttautumismahdollisuudet. Meillä voit työskennellä joustavasti yhdistämällä etä- ja lähityön parhaat puolet. Koko Digitassa töitä tehdään yhdessä toisia tukien eikä yksin tarvitse jäädä. Vahvuuksiimme kuuluukin hyvä työilmapiiri ja yhteishenki sekä aito yhdessä tekemisen meininki! 

Olisiko tämä seuraava askel urallasi?

Hienoa! Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä kumppanimme Azetsin kanssa. Jos innostuit mahdollisuudesta ja tunnistit itsesi kuvauksesta, ilmaisehan kiinnostuksesi meille mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 11.12.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Azetsilta Mikko Reittonen 2.12 klo 11-13 sekä 8.12. klo 11-13 numerossa 040 0465 211.