Digitan markkinointi- ja viestintätiimissä avautuu syksyllä 2021 kokopäiväinen harjoittelupaikka markkinoinnin opiskelijalle

Meillä markkinoinnin ja viestinnän harjoittelija pääsee mukaan mielenkiintoisiin projekteihin, jotka näkyvät koko maan laajuisesti. Harjoittelussa saa tehdä tapahtuma- ja somemarkkinointiin liittyviä tehtäviä, kuten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämistä, koordinointia ja some-sisällön tuottamista messuilla niin Helsingissä kuin Helsingin ulkopuolella. Pääset myös mukaan kehittämään uutta AntenniTV-brändiä ja sen markkinointikanavia. Muita markkinoinnin ja viestinnän tehtäviä voivat olla verkkosivujen ja Digitan somekanavien ylläpito, sisällön tuottaminen ja kehittäminen sekä markkinointimateriaalien ja liikelahjojen koordinointi.

Digitan markkinointi- ja viestintätiimi vastaa Digitan sisäisestä ja ulkoisesta viestinnasta sekä markkinoinnista. Tiimissä työskentelee idearikas tehokaksikko Maiju ja Minna. Minna on todellinen markkinoinnin ja viestinnän syvä osaaja, jolla on takana pitkä työkokemus Digitassa. Myös Maiju on kokenut markkinoinnin osaaja, joka on liittynyt tiimiin muutama vuosi sitten. Minna ja Maiju ovat helposti lähestyttäviä ja yhteistyöhaluisia, uusille ajatuksille avoimia tehonaisia, joiden kanssa on yksinkertaisesti mukava työskennellä! Toivomme nyt löytävämme heidän rinnalleen syksyksi markkinoinnin opiskelijan, joka innostuu uuden oppimisesta ja haluaa tuoda rohkeasti omia ideoitaan esiin.

Koko Digitassa töitä tehdään yhdessä toisia tukien eikä yksin tarvitse jäädä. Ehdottomiin vahvuuksiimme kuuluukin hyvä työilmapiiri ja yhteishenki sekä aito yhdessä tekemisen meininki!

Olemme julkaisseet Digitan lnstagramissa digitalaisten tarinoita heidän työpäivistään. Maijun työpäivään voit tutustua täällä: https://www.instagram.com/stories/highlights/17987878702350392/

Joukkoomme soveltuu parhaiten positiivisella asenteella varustettu, uusia ideoita rohkeasti esiin tuova markkinoinnin ja viestinnän tuleva ammattilainen. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen digitaalisesta markkinoinnista.

Harjoittelu on opintoihin liitettävä palkallinen harjoittelu, jonka kesto on 6 kk. Harjoittelun aloitus lokakuussa 2021. Harjoittelun kestossa on mahdollista huomioida hakijan oma toive harjoittelun suhteen.

Hakemuksen voi lähettää 19.9.2021 mennessä osoitteeseen: rekrytointi@digita.fi otsikolla “Markkinoinnin ja viestinnän harjoittelija”. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Voit myös soittaa meille ja kysyä lisää! Puheluihin vastaavat:

Maiju Huttunen P. 040 801 0399

Minna Flink P. 040 742 8849