Vesa Tykkyläinen, CEO
Insinööri

Vesa Tykkyläinen on toiminut Digitan toimitusjohtajana lokakuusta 2019. Vesalla on yli 30 vuoden kansainvälinen kokemus teknologia- ja palvelualoilta. Hän on toiminut uransa aikana yli 10 vuotta ulkomailla muun muassa Kiinassa, Italiassa ja Saksassa. Ennen Digitaa Vesa on toiminut Basware Oyj:n toimitusjohtajana. Tätä ennen hänellä oli useita johtotehtäviä Nokia Oyj:ssä.

Markus Ala-Hautala, COO, SVP Telecom
Diplomi-insinööri

Markus Ala-Hautala on työskennellyt Digitassa useissa liiketoiminnan johtotehtävissä yli 17 vuoden ajan. Hän vastaa Telecom-liiketoiminnasta vuodesta 2019 ja toimii myös varatoimitusjohtajana. Markus on vastannut Digitan operatiivisesta toiminnasta vuodesta 2015.

Tom Jungell, SVP Broadcast
Kauppatieteiden maisteri

Tom Jungell on nimitetty SVP Broadcast tehtävään 1.8.2023 alkaen. Tomilla on mittava ja monipuolinen kokemus mediamarkkinasta sekä media- ja mainostoimistojen johtamisesta. Hän siirtyy Digitaan Kärkimedia Oy:n toimitusjohtajan tehtävistä. Hänen työhistoriaansa kuuluvat lisäksi toimitusjohtajuudet muun muassa Footbalance System Oy:ssä, Omnicom Media Groupissa, OMD Finland Oy:ssä, Moduleo Oy:ssä sekä mainostoimisto Saatchi & Saatchi Oy:ssä.

Jani Koskinen, CFO
Kauppatieteiden maisteri

Jani Koskinen on aloittanut Digitan talousjohtajana 1.8.2021. Jani siirtyi Digitaan lastenvaatevalmistaja Reima Oy:n talousjohtajan ja varatoimitusjohtajan tehtävästä. Tätä ennen hän on toiminut usean vuoden ajan MTV:n johtoryhmän jäsenenä, varatoimitusjohtajana sekä strategia- ja talousjohtajana. Jani on vastannut useiden suomalaisten kuluttajabrändien kuten Tammen ja WSOY:n, Iittalan ja Fiskarsin talous- ja rahoitustoiminnoista aiemmin työurallaan.

Elina Lehtomäki, Senior Vice President, Customer Services
Diplomi-insinööri

Elina Lehtomäki aloitti Digitan palveluksessa 7.8.2023. Digitaan Lehtomäki tuli Caruna Oy:stä, jonka sähköverkkojohtajana hän on toiminut vuodesta 2021 lähtien. Hänellä on yli 10 vuoden johtajakokemus sähköinfra- ja asiakaspalvelualalta. Vuosina 2018–2021 Elina toimi Carunan kehitysjohtajana. Ennen Carunaa Lehtomäki toimi neuvonantajana edunvalvontajärjestö Energiateollisuus ry:ssä.

Sanna Tuominen, CLO
Oikeustieteen kandidaatti, varatuomari

Sanna Tuominen vastaa Digitan laki- ja regulaatioasioista. Sannalla on yli 20 vuoden kansainvälinen kokemus tele-, energia- ja pankkisektoreilta. Ennen nykyistä tehtäväänsä Sanna työskenteli ranskalaisen TDF-konsernin palveluksessa tehtävässä Head of M&A Legal, ja sitä ennen mm. Yleisradiossa, Fortumilla ja Danske Pankissa.

Mervi Leipijärvi, CHRO
Kauppatieteiden maisteri

Mervi Leipijärvellä on noin 15 vuoden kansainvälinen henkilöstöjohtokokemus teknologia- ja palvelualoilta. Mervi tulee Digitaan HPP Asianajotoimisto Oy:stä, jonka henkilöstöjohtajana hän on toiminut vuodesta 2020 lähtien. Aikaisemmin hän on toiminut Starian henkilöstöjohtajana vuosina 2018 – 2020 ja tätä ennen henkilöstöjohtotehtävissä Koneella.

Ella Kirjasniemi, VP, Pay-tv, Marketing & Sales
Kauppatieteiden maisteri

Ella on työskennellyt parikymmentä vuotta kuluttajapalveluiden myynnin ja markkinoinnin parissa. Ellan uralle mahtuu kokemusta peli- ja mobiilialalta (mm. Sonera, Sulake ja Rovio) sekä asiantuntijasektorilta (Nordea, Terveystalo). Ennen Digitaa Ella toimi Docrates Syöpäsairaalan markkinointi- ja viestintäjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä vastaten sairaalan kuluttajamyynnistä suomalaisille, ruotsalaisille ja venäläisille asiakkaille.