Vesa Tykkyläinen, CEO
Insinööri

Vesa Tykkyläinen on toiminut Digitan toimitusjohtajana lokakuusta 2019. Vesalla on yli 30 vuoden kansainvälinen kokemus teknologia- ja palvelualoilta. Hän on toiminut uransa aikana yli 10 vuotta ulkomailla muun muassa Kiinassa, Italiassa ja Saksassa. Ennen Digitaa Vesa on toiminut Basware Oyj:n toimitusjohtajana. Tätä ennen hänellä oli useita johtotehtäviä Nokia Oyj:ssä.

Tom Jungell, SVP Broadcast
Kauppatieteiden maisteri

Tom Jungell on nimitetty SVP Broadcast tehtävään 1.8.2023 alkaen. Tomilla on mittava ja monipuolinen kokemus mediamarkkinasta sekä media- ja mainostoimistojen johtamisesta. Hän siirtyy Digitaan Kärkimedia Oy:n toimitusjohtajan tehtävistä. Hänen työhistoriaansa kuuluvat lisäksi toimitusjohtajuudet muun muassa Footbalance System Oy:ssä, Omnicom Media Groupissa, OMD Finland Oy:ssä, Moduleo Oy:ssä sekä mainostoimisto Saatchi & Saatchi Oy:ssä.

Jani Koskinen, CFO
Kauppatieteiden maisteri

Jani Koskinen on aloittanut Digitan talousjohtajana 1.8.2021. Jani siirtyi Digitaan lastenvaatevalmistaja Reima Oy:n talousjohtajan ja varatoimitusjohtajan tehtävästä. Tätä ennen hän on toiminut usean vuoden ajan MTV:n johtoryhmän jäsenenä, varatoimitusjohtajana sekä strategia- ja talousjohtajana. Jani on vastannut useiden suomalaisten kuluttajabrändien kuten Tammen ja WSOY:n, Iittalan ja Fiskarsin talous- ja rahoitustoiminnoista aiemmin työurallaan.

Elina Lehtomäki, Senior Vice President, Customer Services
Diplomi-insinööri

Elina Lehtomäki aloitti Digitan palveluksessa 7.8.2023. Digitaan Lehtomäki tuli Caruna Oy:stä, jonka sähköverkkojohtajana hän on toiminut vuodesta 2021 lähtien. Hänellä on yli 10 vuoden johtajakokemus sähköinfra- ja asiakaspalvelualalta. Vuosina 2018–2021 Elina toimi Carunan kehitysjohtajana. Ennen Carunaa Lehtomäki toimi neuvonantajana edunvalvontajärjestö Energiateollisuus ry:ssä.

Sanna Tuominen, CLO
Oikeustieteen kandidaatti, varatuomari

Sanna Tuominen vastaa Digitan laki- ja regulaatioasioista. Sannalla on yli 20 vuoden kansainvälinen kokemus tele-, energia- ja pankkisektoreilta. Ennen nykyistä tehtäväänsä Sanna työskenteli ranskalaisen TDF-konsernin palveluksessa tehtävässä Head of M&A Legal, ja sitä ennen mm. Yleisradiossa, Fortumilla ja Danske Pankissa.

Mervi Leipijärvi, CHRO
Kauppatieteiden maisteri

Mervi Leipijärvellä on noin 15 vuoden kansainvälinen henkilöstöjohtokokemus teknologia- ja palvelualoilta. Mervi tulee Digitaan HPP Asianajotoimisto Oy:stä, jonka henkilöstöjohtajana hän on toiminut vuodesta 2020 lähtien. Aikaisemmin hän on toiminut Starian henkilöstöjohtajana vuosina 2018 – 2020 ja tätä ennen henkilöstöjohtotehtävissä Koneella.

Ella Kirjasniemi, VP, Pay-tv, Marketing & Sales
Kauppatieteiden maisteri

Ella on työskennellyt parikymmentä vuotta kuluttajapalveluiden myynnin ja markkinoinnin parissa. Ellan uralle mahtuu kokemusta peli- ja mobiilialalta (mm. Sonera, Sulake ja Rovio) sekä asiantuntijasektorilta (Nordea, Terveystalo). Ennen Digitaa Ella toimi Docrates Syöpäsairaalan markkinointi- ja viestintäjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä vastaten sairaalan kuluttajamyynnistä suomalaisille, ruotsalaisille ja venäläisille asiakkaille.