Vesa Tykkyläinen, CEO
Insinööri

Vesa Tykkyläinen on toiminut Digitan toimitusjohtajana lokakuusta 2019. Vesalla on yli 30 vuoden kansainvälinen kokemus teknologia- ja palvelualoilta. Hän on toiminut uransa aikana yli 10 vuotta ulkomailla muun muassa Kiinassa, Italiassa ja Saksassa. Ennen Digitaa Vesa on toiminut Basware Oyj:n toimitusjohtajana. Tätä ennen hänellä oli useita johtotehtäviä Nokia Oyj:ssä.

Markus Ala-Hautala, COO, SVP Telecom
Diplomi-insinööri

Markus Ala-Hautala on työskennellyt Digitassa useissa liiketoiminnan johtotehtävissä yli 17 vuoden ajan. Hän vastaa Telecom-liiketoiminnasta vuodesta 2019 ja toimii myös varatoimitusjohtajana. Markus on vastannut Digitan operatiivisesta toiminnasta vuodesta 2015.

Jani Koskinen, CFO
Kauppatieteiden maisteri

Jani Koskinen on aloittanut Digitan talousjohtajana 1.8.2021. Jani siirtyi Digitaan lastenvaatevalmistaja Reima Oy:n talousjohtajan ja varatoimitusjohtajan tehtävästä. Tätä ennen hän on toiminut usean vuoden ajan MTV:n johtoryhmän jäsenenä, varatoimitusjohtajana sekä strategia- ja talousjohtajana. Jani on vastannut useiden suomalaisten kuluttajabrändien kuten Tammen ja WSOY:n, Iittalan ja Fiskarsin talous- ja rahoitustoiminnoista aiemmin työurallaan.

Pekka Mattila, SVP Radio
Insinööri

Pekka Mattilalla on yli 25 vuoden ura Digitassa. Hän on työskennellyt useissa johtotehtävissä muun muassa vastaten Digitan Telecom- ja infrapalveluista sekä useista operatiivisista toiminnoista. Pekka vastaa Digitan Broadcasting-liiketoiminnasta vuodesta 2019. Hän on toiminut Digitan Malesian maatoimiston johtajana vuosina 2014-2017.

Sanna Tuominen, CLO
Oikeustieteen kandidaatti, varatuomari

Sanna Tuominen vastaa Digitan laki- ja regulaatioasioista. Sannalla on yli 20 vuoden kansainvälinen kokemus tele-, energia- ja pankkisektoreilta. Ennen nykyistä tehtäväänsä Sanna työskenteli ranskalaisen TDF-konsernin palveluksessa tehtävässä Head of M&A Legal, ja sitä ennen mm. Yleisradiossa, Fortumilla ja Danske Pankissa.

Taija Lehtola, CHRO Kauppatieteiden maisteri

Taija Lehtola on toiminut Digitan henkilöstöjohtajana kesäkuusta 2020 alkaen. Taijalla on 20 vuoden kokemus henkilöstöasioista sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Ennen Digitaa Taija oli Paroc Oy:n henkilöstöjohtaja. Tätä ennen hän toimi useissa henkilöstöhallinon tehtävissä Kone Oyj:ssa sekä Nokia Oyj:ssä.

Teppo Ahonen, VP Television
Diplomi-insinööri

Teppo Ahonen vastaa Digitan TV-liiketoiminnasta mukaan lukien AntenniTV-, Maksu-tv- ja HybridiTV-palvelut. Hän on työskennellyt erilaisissa Digitan Televisioliiketoiminnan johto- ja kehitystehtävissä yli 20 vuoden ajan. Lisäksi Teppo toimii Digitan edustajana useissa TV-toimialan työryhmissä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Ari Kuukka, VP IoT
Diplomi-insinööri

Ari Kuukka on työskennellyt Digitassa vuodesta 2017. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus digitalisaatiota hyödyntävän liiketoiminnan sekä digitaalisten palveluiden ja teknologian kehittämisestä. Ennen Digitaa Ari on työskennellyt mm Caverion Oyj:ssä ja Konecranes Oyj:ssä.