Vesa Tykkyläinen, CEO
Insinööri

Vesa Tykkyläinen on toiminut Digitan toimitusjohtajana lokakuusta 2019. Vesalla on yli 30 vuoden kansainvälinen kokemus teknologia- ja palvelualoilta. Hän on toiminut uransa aikana yli 10 vuotta ulkomailla muun muassa Kiinassa, Italiassa ja Saksassa. Ennen Digitaa Vesa on toiminut Basware Oyj:n toimitusjohtajana. Tätä ennen hänellä oli useita johtotehtäviä Nokia Oyj:ssä.

Markus Ala-Hautala, COO, SVP Telecom
Diplomi-insinööri

Markus Ala-Hautala on työskennellyt Digitassa useissa liiketoiminnan johtotehtävissä yli 17 vuoden ajan. Hän vastaa Telecom-liiketoiminnasta vuodesta 2019 ja toimii myös varatoimitusjohtajana. Markus on vastannut Digitan operatiivisesta toiminnasta vuodesta 2015.

Pekka Mattila, SVP Broadcasting
Insinööri

Pekka Mattilalla on yli 25 vuoden ura Digitassa. Hän on työskennellyt useissa johtotehtävissä muun muassa vastaten Digitan Telecom- ja infrapalveluista sekä useista operatiivisista toiminnoista. Pekka vastaa Digitan Broadcasting-liiketoiminnasta vuodesta 2019. Hän on toiminut Digitan Malesian maatoimiston johtajana vuosina 2014-2017.

Antti Sallila, CFO
Oikeustieteen
kandidaatti

Antti Sallila on työskennellyt Digitassa vuodesta 2016. Hänellä on 20 vuoden kokemus rahoitusalalta, josta 15 vuotta CFO:na. Ennen Digitaa Antti on työskennellyt Adven Groupissa ja Nurminen Logisticsissa.

Sanna Tuominen, CLO
Oikeustieteen kandidaatti, varatuomari

Sanna Tuominen on työskennellyt Digitassa vuodesta 2001 ja vastaa yhtiön laki- ja regulaatioasioista. Sannalla on yli 25 vuoden kansainvälinen kokemus tele-, energia- ja pankkisektorilta. Ennen nykyistä tehtäväänsä Sanna työskenteli Digitan aiemman omistajan TDF-konsernin palveluksessa tehtävässä Head of M&A Legal vuosina 2006-2012. Ennen Digitaa Sanna on työskennellyt mm. Yleisradiossa ja Fortumilla.

Jaakko Kaskinen, VP Corporate Development
Diplomi-insinööri

Jaakko Kaskinen on työskennellyt Digitassa vuodesta 2019 vastaten liiketoiminnan kehityksestä. Hänellä on lähes 15 vuoden kokemus yritysjärjestelyistä ja investointipankkitoiminnasta Nokia Oyj:stä sekä Nordeasta.