Vesa Tykkyläinen, CEO
Insinööri

Vesa Tykkyläinen on toiminut Digitan toimitusjohtajana lokakuusta 2019. Vesalla on yli 30 vuoden kansainvälinen kokemus teknologia- ja palvelualoilta. Hän on toiminut uransa aikana yli 10 vuotta ulkomailla muun muassa Kiinassa, Italiassa ja Saksassa. Ennen Digitaa Vesa on toiminut Basware Oyj:n toimitusjohtajana. Tätä ennen hänellä oli useita johtotehtäviä Nokia Oyj:ssä.

Markus Ala-Hautala, COO, SVP Telecom
Diplomi-insinööri

Markus Ala-Hautala on työskennellyt Digitassa useissa liiketoiminnan johtotehtävissä yli 17 vuoden ajan. Hän vastaa Telecom-liiketoiminnasta vuodesta 2019 ja toimii myös varatoimitusjohtajana. Markus on vastannut Digitan operatiivisesta toiminnasta vuodesta 2015.

Pekka Mattila, SVP Broadcasting
Insinööri

Pekka Mattilalla on yli 25 vuoden ura Digitassa. Hän on työskennellyt useissa johtotehtävissä muun muassa vastaten Digitan Telecom- ja infrapalveluista sekä useista operatiivisista toiminnoista. Pekka vastaa Digitan Broadcasting-liiketoiminnasta vuodesta 2019. Hän on toiminut Digitan Malesian maatoimiston johtajana vuosina 2014-2017.

Antti Sallila, CFO
Oikeustieteen
kandidaatti

Antti Sallila on työskennellyt Digitassa vuodesta 2016. Hänellä on 20 vuoden kokemus rahoitusalalta, josta 15 vuotta CFO:na. Ennen Digitaa Antti on työskennellyt Adven Groupissa ja Nurminen Logisticsissa.

Sanna Tuominen, CLO
Oikeustieteen kandidaatti, varatuomari

Sanna Tuominen vastaa Digitan laki- ja regulaatioasioista. Sannalla on yli 20 vuoden kansainvälinen kokemus tele-, energia- ja pankkisektoreilta. Ennen nykyistä tehtäväänsä Sanna työskenteli ranskalaisen TDF-konsernin palveluksessa tehtävässä Head of M&A Legal, ja sitä ennen mm. Yleisradiossa, Fortumilla ja Danske Pankissa.

Jaakko Kaskinen, VP Corporate Development
Diplomi-insinööri

Jaakko Kaskinen on työskennellyt Digitassa vuodesta 2019 vastaten liiketoiminnan kehityksestä. Hänellä on lähes 15 vuoden kokemus yritysjärjestelyistä ja investointipankkitoiminnasta Nokia Oyj:stä sekä Nordeasta.

Taija Lehtola, VP Human Resources Kauppatieteiden maisteri

Taija Lehtola on toiminut Digitan henkilöstöjohtajana kesäkuusta 2020 alkaen. Taijalla on 20 vuoden kokemus henkilöstöasioista sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Ennen Digitaa Taija oli Paroc Oy:n henkilöstöjohtaja. Tätä ennen hän toimi useissa henkilöstöhallinon tehtävissä Kone Oyj:ssa sekä Nokia Oyj:ssä.