Rekisterin nimiDigitaPRO-asentajarekisteri

YhteyshenkilöHead of SOC and Quality Kirsi Partanen

RekisterinpitäjäDigita Oy
PL 99, 00521 Helsinki
Jämsänkatu 2, 00520 Helsinki

puh 020 411 711
Y-tunnus 2488970-5

Käsiteltävät henkilötiedotRekisterissä käsitellään antenniasentajien henkilötietoja. Tiedot sisältävät nimen, osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostin ja yrityksen nimen.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja perusteHenkilötietojen käytölle on rekisteröidyn suostumus DigitaPRO-sopimusehtojen mukaisesti. Suostumus kerätään hakemuslomakkeen kautta. Henkilötietoja käytetään tarjoamaan Digitan asiakkaille sekä kuluttajille antenniasentajien yhteystietoja. Antenniasentajat taas saavat tätä kautta työtä.

Säännönmukaiset tietolähteetHenkilötiedot tulevat asentajilta itseltään. Asentajat täyttävät DigitaPRO -rekisteriin pääsemiseksi hakemuslomakkeen, jolta tiedot kerätään. Tämän jälkeen tietoja päivitetään tarvittaessa sähköpostilla ja/tai puhelimitse.

Tietojen luovuttaminenDigitaPRO-asentajien tiedot ovat julkisesti saatavilla Digitan verkkosivuilla: www.digita.fi/kuluttajille/digitapro

Tiedon elinkaariTietoja päivitetään tarvittaessa. Tietoja poistetaan rekisterissä siinä tapauksessa, että suostumus peruutetaan tai saadaan tietää, että antenniasentaja ei ole enää toimessa.

Automaattinen päätöksenteko Rekisteriin ei liity automaattista päätöksentekoa, kuten profilointia.