Olemme työpaikka 210 digitalaiselle ympäri Suomen. Työskentelemme pääkonttorilla Helsingin Vallilassa, palvelukeskuksessa Länsi-Pasilassa sekä asemilla Espoosta Inariin saakka.

Kehittyminen ammattilaisena

Osaava henkilöstö on asia, josta olemme Digitassa aidosti ylpeitä. Kannustamme henkilöstöämme jatkuvaan osaamisen kehittämiseen, työuran suunnitteluun ja kouluttautumiseen. Rohkaisemme digitalaisia osallistumaan mielenkiintoisiin ja haastaviin projekteihin sekä kehittämään omaa työtään.

Palkka ja palkitseminen

Palkkauksemme ja palkitsemisemme keskeisimmät periaatteet ovat kilpailukykyisyys, oikeudenmukaisuus, kannustavuus, johdonmukaisuus ja pitkäjänteisyys. Elementteinä palkkauksessa ja palkitsemisessa ovat peruskuukausipalkka, erityispalkkiot, insentiivit ja myynnin bonusjärjestelmä.

Työterveyshuolto

Digitalaisten henkilöstörakenteen ja työolosuhteiden tunteminen, varhainen tuki sekä aktiivinen yhteistoiminta sisäisesti johdon, esimiesten, työntekijöiden ja työsuojeluvastuullisten sekä vankka kumppanuus työterveyshuollon kanssa ovat digitalaisen työhyvinvoinnin ja turvallisen työympäristön kehittämisen perusta. 

Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme lakisääteistä työterveyshuoltoa kattavammat työterveyspalvelut, joihin kuuluvat muun muassa yleislääkäritasoinen sairaanhoito, erikoislääkärin tutkimus- ja hoitokonsultaatio röntgen- ja laboratoriotutkimuksineen, silmälääkärin ja gynekologin lääkärinpalkkiot, ja fysioterapia.

Hyvinvointi ja liikunta

Tuemme jokaisen digitalaisen liikunta- ja kulttuuriharrastuksia Edenredin virikesaldolla sekä sisäisellä virkistystoiminnallamme. Omat joukkueemme ovat osallistuneet useina vuosina mm. Jukolan viestiin sekä muutamiin muihin liikunnallisiin tapahtumiin. Jokaisella digitalaisella on mahdollisuus lähteä mukaan joukkueisiin.

Lounasetu

Digitalaisilla on mahdollisuus käyttää Edenredin lounasetua. Tuemme työntekijöitämme lounassaldon hinnassa.

Lomakohde työntekijöille

Vanha asemamme Ounasvaaralla on remontoitu digitalaisten lomakäyttöön. Ounasvaaran lomapaikka on henkilökunnalle vuokrattavissa läpi vuoden!