YLE Puhe on käynnistänyt lähetyksensä Ilomantsin Naarvan radioasemalta perjantaina 30.12.2011. YLE Puhe kuuluu Ilomantsin alueella taajuudella 106,1 MHz.

Digita vastaa YLE Puheen verkon valtakunnallistamisesta. Työt verkon laajentamiseksi saatiin päätökseen eri puolilla Suomea 2.1.2012.

Digita Info neuvoo

Apua radiolähetysten vastaanottoon ja kuuluvuuteen liittyvissä asioissa saa Digitan kuluttajapalvelusta Digita Infosta sähköpostitse info@digita.fi ja puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 8-16 välisenä aikana numerossa 020 411 7676.

 

YLE Puheen uudet kuuluvuusalueet ja taajuudet löytyvät Digitan Internet-sivuilta osoitteista www.digita.fi/kuuluvuus ja www.digita.fi/karttapalvelu.

 

Digita Oy on alansa edelläkävijä langattomissa digitaalisissa ratkaisuissa. Digitassa on nykyteknologian osaajat, ja digitalaiset ovat mukana kehittämässä alan standardeja, mikä takaa luotettavan osaamisen ja kokonaisvaltaisten digitaalisten ratkaisujen tuottamisen asiakkaille. Digitan maan kattava organisaatio varmistaa palveluiden korkean laadun ympäri vuorokauden. Digitan asiakkaita ovat muun muassa tv- ja radioyhtiöt sekä mobiili- ja laajakaistaoperaattorit. Digita on suomalainen yhtiö, joka kuuluu eurooppalaiseen TDF-ryhmään. www.digita.fi

 

Digita/ Viestintä