Digita ja Veikkausliiga tekivät sopimuksen tuotantoverkosta ja markkinointiyhteistyöstä

 Veikkausliiga ja Digita allekirjoittivat pitkäaikaisen sopimuksen Veikkausliigaotteluiden kuvansiirrosta sekä markkinointiyhteistyöstä. Sopimuksen myötä Digita vastaa seuraavien vuosien ajan Veikkausliigan huippuhetkien kuvansiirrosta ja alkavan kauden kuluessa koko järjestelmä digitalisoidaan.

 

”Yhteistyön perustana on molempien organisaation yhteinen näkemys. Veikkausliiga haluaa kasvattaa ja kehittää miesten huippuseurajalkapalloilun suosiota ja kiinnostavuutta lajin pääsarjatasolla Suomessa. Tässä Digita on oiva kumppani täysin digitaalisella tuotantoverkolla, jonka avulla on mahdollista tehdä räätälöityjä verkkoja eli järjestää siirtoyhteydet tapahtumaan kuin tapahtumaan”, toteaa johtaja Jaakko Harno Digitasta.

 

”Veikkausliiga kokee television ja liikkuvan kuvan kehittämisen yhdeksi keskeisimmistä osa-alueistaan tulevaisuudessa. Kuvansiirron digitalisoituminen parantaa tuotteemme laatua merkittävästi ja mahdollistaa lisäksi täysin uudenlaisten tuotteiden kehittämisen”, kertoo toimitusjohtaja Jan Walden Veikkausliigasta.

 

”Kun kuva siirtyy digitaalisesti stadioneidemme välillä, meillä on mahdollisuus tuottaa esimerkiksi täysin uudenlaisia mobiili- ja internetratkaisuja tai siirtää suoraa kuvaa muilta paikkakunnilta stadioneillemme.”

 

Lisäksi tuore sopimus laajentaa osapuolten markkinointiyhteistyötä aiemmasta. ”Tästä näkökulmasta Veikkausliiga on kehittyvä ja kiinnostava kotimainen urheilubrändi, joka vahvistaa Digitan roolia valtakunnallisten ja luotettavien verkkopalvelujen tarjoajana”, Jaakko Harno tiivistää.

 

Digita / Viestintä ja Veikkausliiga