Valtakunnallisen palvelukeskuksen DigiTV Infon toiminta päättyy perjantaina 14. maaliskuuta 2008 klo 21.00. Toiminnan päättyminen on luonteva seuraus sille, että koko Suomi on siirtynyt nyt kokonaan analogisista tv-lähetyksistä digitaalisiin lähetyksiin.

DigiTV Info on palvellut vuoden 2003 joulukuusta digi-tv-asioissa joka päivä aamusta iltaan. Yhteydenottoja palveluun on tähän mennessä tullut lähes 660 000.  Palvelukeskus on vastannut digitaalisten tv-lähetysten antennivastaanottoa koskeviin peruskysymyksiin: missä digitaalinen televisio näkyy, mitä sisältöä ja palveluja digi-tv:ssä on. Lisäksi palvelu on opastanut laitteiden asentamisessa.

 

Toiminnassa ovat olleet Digitan lisäksi ohjelmayhtiöt CANAL+, MTV3, Nelonen ja Yleisradio sekä laitetoimittajista Finnsat Oy, Hedengren Kodintekniikka, Kjaerulff1 Oy, Laatuantenni Oy ja Suomen Schneider Oy.

Digiboksiongelmissa yhteys ensisijaisesti laiteen myyjään

Jatkossa digiboksien ja vastaanottolaitteiden ongelmatilanteissa ja perusasennuksiin liittyvissä kysymyksissä kuluttajaa palvelevat laitteen myyjät, laitevalmistajat sekä maahantuojat. Kanavien sisällöstä ja lähetyksistä vastaavat radio- ja tv-yhtiöt.

 

Digita / Viestintä