Tiedote 13.12.2012

Uuden omistajan saanut Digita ryhtyy kehittämään liiketoimintaansa itsenäisenä yhtiönä. Suomen kattavimman verkon omistava Digita Logo 5x5cmhakee kasvua investoimalla lisää verkkoonsa ja palveluihinsa TV- ja radioyhtiöille sekä mobiili- ja laajakaistaoperaattoreille. Digitan uudesta vaiheesta kertoo raikas yritysilme, jonka yhtiö julkaisi tänään.

Digita siirtyi lokakuussa First State Investmentsin infrastruktuurirahaston omistukseen. Digitan toimitusjohtaja Sirpa Ojalan mukaan se käynnisti uuden vaiheen Digitan liiketoiminnassa. ”Tämä näkyy myös yritysilmeessämme tästä päivästä alkaen. First State on pitkäjänteinen infrastruktuurisijoittaja, jonka omistuksessa Digita voi kehittää toimintaansa parhaaksi katsomallaan tavalla ja kasvaa kestävästi.” Uuden vaiheen alkaessa Digitan hallituksen puheenjohtajaksi on kutsuttu Arne Wessberg.

Ojalan mukaan Digitan lähtökohdat kasvulle TV- ja media-alan murroksessa ovat vahvat. ”Teknisesti ensiluokkainen äänen-, kuvan- ja tiedonvälitysverkko on vahva perustamme. Se tavoittaa ainoana radioverkkona kaikki Suomen kansalaiset, millä on tärkeä merkitys koko maan tasapuolisen palvelun ja turvallisuudenkin kannalta. Välitämme asiakkaidemme parhaat sisällöt maan joka kolkkaan. Digitaalinen tulevaisuus on täynnä mahdollisuuksia, joiden johtavana ja luotettavana soveltajana meille avautuvat hyvät näkymät.”

Lisätietoa:

Toimitusjohtaja Sirpa Ojala, puh. 020 411 711, sirpa.ojala@digita.fi
Viestintäpäällikkö Minna Flink, puh. 040 742 8849, minna.flink@digita.fi