NG_MotherOfLions_SavageKingdom_LR_03 (3)

Fox Networks Group Oy tuo maaliskuusta alkaen ensimmäisenä Euroopassa ja toisena maailmassa National Geographic –kanavan vapaasti katsottavaksi Digitan valtakunnalliseen antenni-tv-verkkoon. Kanava on aiemmin ollut katsottavissa maksu-tv:n kautta.

National Geographic on maailman johtava tieteeseen ja tutkimukseen keskittyvä asiaviihteellisten ohjelmien kanava, joka näkyy 171 maassa ja tavoittaa 440 miljoonaa kotitaloutta. National Geographic –kanava lähetetään Digitan antenni-tv-verkon A-kanavanipussa kanavapaikalla 20. Kanavan saa näkyviin tekemällä vastaanottimessa kanavahaun, jonka voi tehdä jo etukäteen. A-kanavanipun näkyvyysalue kattaa 99,9 % väestöstä. Näkyvyysalueen voi tarkistaa Digitan karttapalvelusta www.digita.fi/karttapalvelu ja www.digita.fi/nakyvyysalueet. 

Digita Info auttaa

Useimmat vastaanottimet etsivät uudet tv-kanavat automaattisesti. Jotkin vastaanottimet saattavat vaatia kanavien uudelleen virittämisen tai tehdasasetusten palauttamisen. Ohjeet kanavahaun tekemiseksi löytyvät Digitan internet-sivuilta www.digita.fi/kanavahaku tai laitteen käyttöoppaasta.

Digitan kuluttajapalvelun Digita Infon tekniset asiantuntijat auttavat antenni-tv-vastaanottoon liittyvissä kysymyksissä. Digita Info palvelee maanantaista perjantaihin klo 8-20 puh. 020 411 7676 tai info@digita.fi.

Digita / Viestintä