TV5 on laajentunut antenni-tv-verkossa entisten 14 lähetysaseman lisäksi Haapaveden päälähetinasemalle sekä Kalajoen, Raahen Piehingin, Raahen Mestauskallion sekä Vaalan täytelähetinasemille.

TV5:n näkyvyysalue kattoi aiemmin 81,7 % kotitalouksista, ja laajennuksen jälkeen TV5:n näkyvyysalue kattaa 83,3 % Suomen kotitalouksista. Lähetykset käynnistyivät Haapaveden asemalta tänään torstaina 15.12.

 

Kanavapaikalla 10 C-kanavanipussa vapaasti näkyvä TV5 on täyden palvelun viihdekanava. TV5:n ohjelmisto koostuu runsaasta elokuvatarjonnasta, 5D-dokumenteista sekä monipuolisista sarjoista. Muita C-kanavanippuun kuuluvia kanavia ovat: Nelonen Pro1, Nelonen Pro 2, CANAL+ First, CANAL+ Series, CANAL+ Urheilu, CANAL+ Aitio, Disney Channel, Digiviihde.fi ja Iskelmä/Harju & Pöntinen.

Vastaanottimissa tehtävä kanavahaku

Useimmat vastaanottimet etsivät kanavat automaattisesti. Kuluttajan tulee vain käynnistää kanavahaku. Jotkin vastaanottimet saattavat vaatia tehdasasetusten palauttamisen ennen kanavahaun tekemistä. Ohjeet kanavien viritykseen löytyvät laitteen käyttöoppaasta. Yleisohje kanavien hakemiseksi löytyy myös osoitteesta www.digita.fi/kanavahaku.

TV-vastaanottimien ja -vastaanottolaitteiden ongelmatilanteissa ja perusasennuksiin liittyvissä kysymyksissä kuluttajaa palvelevat laitteen myyjät, laitevalmistajat sekä maahantuojat. Mikäli tehdasasetusten palautus ja kanavahaku eivät auta, kannattaa häiriöistä ilmoittaa Digitan kuluttajaneuvontaan Digita Infoon joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Digita Info neuvoo

Apua ongelmatilanteissa saa Digita Infosta sähköpostitse info@digita.fi ja puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 8.00 – 16.00 välisenä aikana numerossa 020 411 7676. Torstaina 15.12. Digitan Infossa on iltapäivystys klo 21.00 asti.

Ongelmista ja häiriöistä voi ilmoittaa myös Internet-sivustolla www.digita.fi olevalla häiriöilmoituslomakkeella.

 

Digita Oy on alansa edelläkävijä langattomissa digitaalisissa ratkaisuissa. Digitassa on nykyteknologian osaajat, ja digitalaiset ovat mukana kehittämässä alan standardeja, mikä takaa luotettavan osaamisen ja kokonaisvaltaisten digitaalisten ratkaisujen tuottamisen asiakkaille. Digitan maan kattava organisaatio varmistaa palveluiden korkean laadun ympäri vuorokauden. Digitan asiakkaita ovat muun muassa tv- ja radioyhtiöt sekä mobiili- ja laajakaistaoperaattorit. Digita on suomalainen yhtiö, joka kuuluu eurooppalaiseen TDF-ryhmään.

www.digita.fi