The Things Industries on maailmanlaajuinen LoRaWAN®-verkkojen toimittaja. The Things Industries on aloittanut yhteistyön telekommunikaatioratkaisuja tarjoavan Digita Oy:n kanssa kansainvälisten verkkovierailupalvelujen toimittamiseksi LoRaWAN-verkkojensa välillä. Kumppanuuden ansiosta The Things Industriesin asiakkaat voivat laajentaa IoT-palveluiden toiminta-alueensa Suomeen.

The Things Industriesin tärkein tehtävä on tarjota yrityksille turvallista ja skaalautuvaa teknologiaa ja mahdollistaa parempi LoRaWAN-tiedonsiirto älykkäiden ratkaisujen rakentamiseksi. Digita on yksi Pohjois-Euroopan digitaalisen infrastruktuurin toimittajista. Yhdessä Digitan kanssa The Things Industries laajentaa IoT LoRaWAN -verkon peittoa ja palvelutoimintaa kansainvälisesti. The Things Industriesin LoRaWAN-verkkopalvelun laajaan ekosysteemiin kuuluu satoja verkkoja ja satoja tuhansia laitteita eri puolilla maailmaa. Yhteistyön ansiosta tämä ekosysteemi voi hyödyntää luotettavaa operaattoritasoista verkkoa Suomessa. The Things Industriesin asiakkailla on nyt käytössään Digitan alustan valmis infrastruktuuri IoT-ratkaisujen rakentamiseksi Suomen harvaanasutuillakin alueilla.

”Tämä kumppanuus mullistaa koko alan. Yhdistämällä yksityisen LoRaWAN verkko- ja laitehallinnan operaattoritasoiseen LoRaWAN-verkkoon voimme nyt toimittaa ratkaisun, jossa yhdistyvät molempien parhaat puolet. Tuhansista kehittäjistä koostuva asiakaskuntamme voi nyt hyödyntää Digitan operaattoritasoista verkkoa ja säilyttää laitehallintansa The Things Stack Cloud -pilvessä”, kertoo Wienke Giezeman, The Things Industriesin toimitusjohtaja.

”Tarjoamme mielellämme The Things Industriesin asiakkaille pääsyn Suomen markkinoille valtakunnallisen LoRaWAN-verkkomme kautta. Tämä avaa uusia mahdollisuuksia IoT-ratkaisujen toimittajille ja tuo suuren määrän erilaisia The Things Industriesin ekosysteemin IoT-ratkaisuja helpommin suomalaisten yritysten saataville”, kertoo Ari Kuukka, Digitan IoT-palveluiden johtaja.

”Julkisten ja yksityisten verkkojen yhdistäminen tarjoaa LoRaWAN-ratkaisujen rakentajille laajemman verkon peiton ja joustavat mahdollisuudet laajentaa peittoa entisestään missä ja milloin tahansa. Tämä kumppanuus tuo esiin avoimen LoRaWAN-standardin arvon ja yhteistyöekosysteemimme edut”, sanoo Donna Moore, LoRa Alliancen® toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja.

Median yhteydenotot:

Digita, Ari Kuukka, johtaja, IoT, ari.kuukka@digita.fi, +358 40 149 7942
The Things Industries, Anastasia Grammatikopoulou, markkinointipäällikkö, anastasia@thethingsindustries.com

The Things Industries on yritysten LoRaWAN-verkkojen ja -palvelujen merkittävä toimittaja. Yrityksen valikoimaan kuuluu muun muassa avoimen lähdekoodin ohjelmisto- ja laitteistoprojekteja, LoRaWAN-tiedonsiirtoratkaisuja ja erilaisia kehittäjille suunnattuja työkaluja ja tapahtumia, jotka lyhentävät markkinoille saattamiseen kuluvaa aikaa. The Things Industriesin The Things Stack on erittäin innovatiivinen LoRaWAN-verkkopalvelin, joka on tarkoitettu vaativien LoRaWAN-käyttöönottoprojektien tarpeisiin aina perusasioista edistyneisiin turvallisuuskonfiguraatioihin ja laitteiden elinkaaren hallintaan.

Digita omistaa Suomen johtavan maanpäällisen valtakunnallisen televisio- ja radiolähetysverkon ja ylläpitää sitä. Lisäksi Digita on Suomen suurin itsenäinen tietoliikennemastojen omistaja. Yritys tarjoaa digitaalisia ohjelmistoja ja palveluita. Digitan palveluihin kuuluvat tietoliikennemastot, datakeskus- ja IoT-palvelut sekä tulevaisuuden tarpeisiin vastaavat lähetyspalvelut. Digita tarjoaa palveluita Suomen suurimmille matkapuhelinoperaattoreille, Internet- ja mediayrityksille, infrastruktuuriyrityksille sekä kiinteistönomistajille. Digitan palveluksessa on 200 asiantuntijaa eri puolilla Suomea.

LoRa Alliance®– ja LoRaWAN®-merkkejä käytetään LoRa Alliancen® lisenssillä.