Kruunupyyn radioasemalla tehdään taajuusmuutoksia maanantaina 2.1.2012 klo 06.45 aamulla. Taajuusmuutosten yhteydessä Radio Novan Kruunupyyn lähetyksessä on muutamien minuuttien pituinen katkos.

Muutostöiden jälkeen uudet taajuudet ovat:

 

• Radio Nova Kruunupyy 98,8 MHz
• The Voice Kruunupyy 107,2 MHz

Kruunupyyn radioaseman reuna-alueilla olevat Radio Novan kuuntelijat voivat virittää radiovastaanottimensa myös naapuriasemien taajuuksille, mikäli radiolähetykset eivät kuulu häiriöttömästi uudella taajuudella. Vaihtoehtoiset taajuudet Radio Nova Kruunupyy: Lapua 106,5 MHz, Pihtipudas 105,1 MHz, Haapavesi 104,1 MHz.

The Voicen kuuluvuusalue laajenee Kruunupyyn uuden taajuuden ansiosta huomattavasti. Taajuus 107,2 MHz korvaa nykyisen, Kokkolan 99,1 MHz taajuuden.  

 

Taajuusvaihdon taustalla ovat radioiden uudet, 1.1.2012 voimaanastuvat toimiluvat. Digita vastaa Radio Novan ja The Voicen lähetysverkkojen teknisestä toteutuksesta ja verkkoihin tehtävistä muutoksista.

Digita Info neuvoo

Apua radiolähetysten vastaanottoon ja kuuluvuuteen liittyvissä asioissa saa Digitan kuluttajapalvelusta Digita Infosta sähköpostitse info@digita.fi ja puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 8-16 välisenä aikana numerossa 020 411 7676. Maanantaina 2.1. Digita Infossa on erikoispäivystys radioiden taajuusmuutosten vuoksi klo 07.00-18.00.

 

Digita Oy on alansa edelläkävijä langattomissa digitaalisissa ratkaisuissa. Digitassa on nykyteknologian osaajat, ja digitalaiset ovat mukana kehittämässä alan standardeja, mikä takaa luotettavan osaamisen ja kokonaisvaltaisten digitaalisten ratkaisujen tuottamisen asiakkaille. Digitan maan kattava organisaatio varmistaa palveluiden korkean laadun ympäri vuorokauden. Digitan asiakkaita ovat muun muassa tv- ja radioyhtiöt sekä mobiili- ja laajakaistaoperaattorit. Digita on suomalainen yhtiö, joka kuuluu eurooppalaiseen TDF-ryhmään. www.digita.fi

 

Digita/ Viestintä