Radio Nova ja NRJ vaihtavat taajuuksia Mikkelin alueella maanantaina 2.1.2012 klo 06.45. Taajuuksien vaihdon yhteydessä sekä Radio Novan että NRJ:n radiolähetyksissä on muutamien minuuttien pituinen katkos.

Katkoksen jälkeen taajuudet ovat vaihtuneet seuraavasti:

 

• Radio Nova Mikkeli on kuultavissa taajuudella 106,9 MHz
• NRJ Mikkeli on kuultavissa taajuudella 106,3 MHz

Mikkelin radioaseman reuna-alueilla olevat Radio Novan kuuntelijat voivat virittää radiovastaanottimensa myös naapuriasemien taajuuksille, mikäli radiolähetykset eivät kuulu häiriöttömästi uudella taajuudella. Vaihtoehtoiset taajuudet Radio Nova Mikkeli: Jyväskylä 105,8 MHz, Kerimäki 107,7 MHz, Joutseno 103,8 MHz, Sysmä 90,2 MHz (Uusi asema ja taajuus alkaen 1.1.2012), Kuopio 106,7 MHz, Anjalankoski 105,7 MHz.

 

NRJ Mikkelin kuuluvuusalue laajenee huomattavasti taajuuden vaihdon jälkeen.

 

Taajuusvaihdon taustalla ovat radioiden uudet, 1.1.2012 voimaanastuvat toimiluvat. Digita vastaa Radio Novan lähetysverkon teknisestä toteutuksesta ja verkkoon tehtävistä muutoksista.

Digita Info neuvoo

Apua radiolähetysten vastaanottoon ja kuuluvuuteen liittyvissä asioissa saa Digitan kuluttajapalvelusta Digita Infosta sähköpostitse info@digita.fi ja puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 8-16 välisenä aikana numerossa 020 411 7676. Maanantaina 2.1. Digita Infossa on erikoispäivystys radioiden taajuusmuutosten vuoksi klo 07.00-18.00.

 

Digita Oy on alansa edelläkävijä langattomissa digitaalisissa ratkaisuissa. Digitassa on nykyteknologian osaajat, ja digitalaiset ovat mukana kehittämässä alan standardeja, mikä takaa luotettavan osaamisen ja kokonaisvaltaisten digitaalisten ratkaisujen tuottamisen asiakkaille. Digitan maan kattava organisaatio varmistaa palveluiden korkean laadun ympäri vuorokauden. Digitan asiakkaita ovat muun muassa tv- ja radioyhtiöt sekä mobiili- ja laajakaistaoperaattorit. Digita on suomalainen yhtiö, joka kuuluu eurooppalaiseen TDF-ryhmään. www.digita.fi

 

Digita/ Viestintä