Radio Dein taajuus vaihtuu Tampereen alueella sunnuntaina 1. tammikuuta klo 14. Taajuuden vaihdon yhteydessä Radio Dein lähetyksissä on muutamien minuuttien pituinen katkos.

Katkoksen jälkeen Radio Dein uusi taajuus on 98,8 MHz. Taajuusmuutoksen myötä Radio Dein kuuluvuus paranee Tampereen alueella.

 

Taajuusvaihdon taustalla ovat radioiden uudet, 1.1.2012 voimaanastuvat toimiluvat. Digita vastaa Radio Dein lähetysverkkojen teknisestä toteutuksesta ja verkkoihin tehtävistä muutoksista.

Digita Info neuvoo

Apua radiolähetysten vastaanottoon ja kuuluvuuteen liittyvissä asioissa saa Digitan kuluttajapalvelusta Digita Infosta sähköpostitse info@digita.fi ja puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 8-16 välisenä aikana numerossa 020 411 7676. Maanantaina 2.1. Digita Infossa on erikoispäivystys radioiden taajuusmuutosten vuoksi klo 07.00-18.00.

 

Digita Oy on alansa edelläkävijä langattomissa digitaalisissa ratkaisuissa. Digitassa on nykyteknologian osaajat, ja digitalaiset ovat mukana kehittämässä alan standardeja, mikä takaa luotettavan osaamisen ja kokonaisvaltaisten digitaalisten ratkaisujen tuottamisen asiakkaille. Digitan maan kattava organisaatio varmistaa palveluiden korkean laadun ympäri vuorokauden. Digitan asiakkaita ovat muun muassa tv- ja radioyhtiöt sekä mobiili- ja laajakaistaoperaattorit. Digita on suomalainen yhtiö, joka kuuluu eurooppalaiseen TDF-ryhmään. www.digita.fi

 

Digita/ Viestintä