Tiedote 8.6.2015

Digita on käynnistänyt Pudasjärven Pauvankankaalla uuden täytelähettimen, joka parantaa antenni-tv-lähetysten vastaanottoa Pudasjärven alueella erityisesti Kokkokylässä, Konttilassa ja Yli-Siuruan alueella. Täytelähettimen peittoalue kattaa noin 500 asukasta. Näkyvyysalueen ja aseman sijainnin voi tarkastaa Digitan karttapalvelussa www.digita.fi/karttapalvelu, aseman nimi on Pudasjärvi, Pauvankangas.

Täytelähettimeltä välitetään tv-kanavia Yle TV1, Yle TV2, Yle Teema, Yle Fem, AVA, Alfa TV, MTV3, Nelonen, Sub ja Liv, antenni-tv-verkossa välitettäviä radiokanavia Yle Klassinen, Yle Puhe ja Yle Mondo, sekä maksu-tv-kanavat  MTV Max, MTV Juniori ja MTV Leffa.

Miten antenni suunnataan uudelle täytelähettimelle 
Jotta antenni-tv-lähetysten vastaanotto Pudasjärven täytelähettimeltä onnistuu, on kuluttajien suunnattava antenni uudelle täytelähetinasemalle. Täytelähetin sijaitsee Pudasjärven Pauvankankaalla Konttilan länsipuolella.  Parhaiten täytelähettimen sijainnin löytää katsomalla sen Digitan karttapalvelusta www.digita.fi/karttapalvelu. Karttapalvelusta näkee täytelähettimen sijainnin, sieltä välitettävät tv-kanavat sekä suunnan, mihin antenni tulee suunnata.

Antennin uudelleen suuntaamisessa Digita suosittelee käytettävän DigitaPRO-antenniasentajaa. Alueen DigitaPRO-antenniasentajat löytyvät karttapalvelusta digita.fi/karttapalvelu ja digita.fi/digitapro.

Digita Info neuvoo
Digitan kuluttajapalvelu Digita Infosta saa perustietoa antenni-tv-lähetyksiin liittyvissä asioissa ja antenniin uudelleen suuntaamisessa sähköpostitse info@digita.fi ja puhelimitse numerosta 020 411 7676. Digita Info palvelee maanantaista perjantaihin klo 8-20.

Lisätietoja
Hanna Niiranen
Liiketoimintapäällikkö, televisio
Digita Oy
Puh. 0400 276 813