Antenni-tv-verkossa tapahtuu muutoksia vuodenvaihteessa. Nelonen Sport Pro-kanavan nimi on tammikuun alusta lähtien Nelonen Pro 1 ja Nelonen Sport-kanavan kanavapaikalla aloittaa Nelonen Pro 2. Saadakseen kanavien uudet nimet näkyviin katsojan on tehtävä kanavahaku uudelleen.

Aikuisviihteeseen erikoistuvan Digiviihteen lähetykset päättyvät Turun radio- ja tv-aseman näkyvyysalueella perjantaina 31. joulukuuta 2010.  Lisäksi Klubi.tv:n lähetykset päättyvät koko kanavanippu C:n näkyvyysalueella joulukuun 31. päivä 2010. 

Kanavahaku digivastaanottimissa

Useimmat vastaanottimet etsivät kanavat automaattisesti. Kuluttajan tulee vain käynnistää kanavahaku. Jotkut vastaanottimet saattavat vaatia tehdasasetusten palauttamisen ennen kanavahaun tekemistä. Ohjeet kanavien viritykseen ja tehdasasetusten palauttamiseen löytyvät laitteen käyttöoppaasta ja internet-sivulta www.digitv.fi/kanavahaku. Ongelmatilanteissa voi ottaa yhteyttä myös laitteen myyjään tai laitevalmistajaan.

Kanavanippu C:n kanavat 1.1.2011 lähtien

1. tammikuuta 2011 lähtien kanavanippuun C kuuluvat kuuluvat Nelonen Pro 1, Nelonen Pro 2, CANAL+ First, CANAL+ Series, CANAL+ Urheilu, CANAL+ Aitio, The Voice TV/ TV Viisi, Disney Channel, Digiviihde.fi (poislukien Turun näkyvyysalue) ja Iskelmä/Harju & Pöntinen.

Näkyvyysalue

Kanavanippu C:n näkyvyysalueen voi tarkastaa Digitan Karttapalvelusta www.digita.fi/karttapalvelu ja Digitan Internetsivuilta www.digita.fi/kartat.

Digita/Viestintä