Lisätietoa laajakaistan mahdollisuuksista veneilijöille viikonvaihteessa

Digitan langaton @450-laajakaistaverkko laajenee edelleen. Nyt heinäkuussa on otettu kolme uutta tukiasemaa käyttöön seuraavilla paikkakunnilla: Kokemäki, Punkalaidun ja Ypäjä

Digitan langaton @450-laajakaistaverkko laajenee edelleen. Nyt heinäkuussa on otettu kolme uutta tukiasemaa käyttöön seuraavilla paikkakunnilla: Kokemäki, Punkalaidun ja Ypäjä.

Lisäksi Sipoossa keskustan alueella @450-laajakaistaverkon peittoalue paranee entisestään heinäkuun lopussa, kun Sipoossa siirrytään tukiasemalta toiselle.

Veneilijöillä mahdollisuus testata @450-verkon toimivuutta

Nyt viikonloppuna veneilijöillä on mahdollisuus kokeilla langattoman @450-laajakaistaverkon toimivuutta eri Etelä-Suomen rannikkosatamissa seuraavissa paikoissa: Porvoo, Kaunissaari, Storören, Tirmo, Pellinki, Kaivokari, Suomenlinna, Porkkala, Hamari, Vitholmen, Pikku Leikosaari, Äggskär, Hakasalo, Norrholmen, Sandholmen, Edesviken, Mäntysaari ja Suomenoja.

”Langattoman laajakaistan saa tänä kesänä helposti mukaansa viettääpä kesäänsä veneellä tai mökillä lähes missä päin Suomea tahansa, sillä @450-verkko kattaa jo 90 prosenttia Suomen väestöstä ja loma-asutuksesta”, kertoo palvelupäällikkö Anne Suomi.

 

@450-laajakaistan tarjoama yhteysnopeus 1 Mbit/s riittää mainiosti yleiseen Internet-käyttöön kuten sähköpostin lähettämiseen, asiointiin verkkopankissa ja Internet-sivujen selaamiseen.

 

Viestintäviraston teettämän kuluttajatutkimuksen mukaan 1 Mbit/s on laajakaistan yleisin nopeus Suomessa.

@450-verkon liittymiä myyvät Digitan palveluoperaattorit Sonera, M & P Systems ja Fujitsu Services sekä useat niiden jälleenmyyjät. Verkossa käytetään päätelaitteena modeemia. Joissain paikoissa myös lisäantenni on tarpeen. Liittymien kuukausihinnat vaihtelevat 40 euron molemmin puolin. Modeemit maksavat noin 250 euroa.

Digita / Viestintä