Ikäihmisille suunnattu Koti TV on löytänyt katsojakuntansa tarjoten liikunnallista- ja muistikuntoutusta sekä kulttuuria ja opetuksellista sisältöä kohderyhmälleen. Nyt Koti TV kehittää edelleen toimintaansa tuottamalla alueellista sisältöä Satakunnan alueelle ajalla 26.4. – 21.5.2021.

Koti TV:tä on jaeltu Digitan AntenniTV-verkossa joulukuusta alkaen ja alusta alkaen kanavalle tehdyt ratkaisut valittiin sen mukaan, että ne mahdollistavat toiminnan kokonaisvaltaisen kehittämisen. Tammikuussa 2021 kanavan lähetystä alettiin striimaamaan nettiin ja samalla Digita alkoi välittää ohjelmaa kaapelijakelijoille. Lisäksi helmikuussa ohjelma-aikaa kasvatettiin väliaikaisen toimiluvan maksimiin sekä tuotiin ruotsinkielistä sisältöä tarjolle.

Nyt toiminta kehittyy edelleen ja Koti TV otti käyttöön alueellisen sisällön kyvykkyyden ja tuottaa omaa sisältöä yhdessä Kumppanuusakatemian, Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikön ja Mediaplane Oy:n kanssa Satakunnan alueelle ajalla 26.4. – 21.5.2021.

“Alusta saakka oli selvää, että Koti TV:n konseptia tullaan kehittämään määrätietoisesti ja alueellisen sisällön tuottaminen on tämän kehityksen luontainen seuraava askel. Digita on valmiina toteuttamaan seuraavat kehitysaskeleet, joita ei varmasti kauaa tarvitse odottaa”, arvioi Digitan liiketoiminnan kehityspäällikkö Juha Ourila.

“On hienoa, että Digita on teknisesti mahdollistanut Koti TV:lle sisällön alueellisen esittämisen. Ohjelmasisällön kohdennus tietylle alueelle korostaa paikallisuutta ja mahdollistaa yhteistyömme eri alueiden toimijoiden ja palveluntarjoajien kanssa uudenlaisella tavalla. Ennen kaikkea ikäihmisille on tärkeää, että he saavat tietoa juuri oman alueensa palveluista, ja olemmekin jo nyt kahden viikon jälkeen saaneet tästä hyvää palautetta katsojilta ja heidän omaisiltaan. Alueellinen kohdennus tuottaa lisäarvoa sekä yhteistyökumppaneillemme että ikäihmisille”, summaa Koti TV:n omistavan Kuntopaikka HH Oy:n toimitusjohtaja Sami Hautaniemi.

Median yhteydenotot:

Kuntopaikka HH Oy / Kuntoa Kansalle, toimitusjohtaja, Sami Hautaniemi, p. 040 541 7006, sami.hautaniemi(a)kotitv.fi

Digita Oy, liiketoiminnan kehityspäällikkö, Juha Ourila, p. 040 552 3266, juha.ourila(a)digita.fi

 Koti TV tarjoaa ikäihmisille liikunnallista etäkuntoutusta, virikkeellistä muistikuntoutusta sekä kulttuuria ja opetuksellista sisältöä. Maksuton kanava tarjoaa lähetyksiä aluksi muutaman tunnin joka arkipäivä. Koti TV näkyy Digitan antenni-tv-verkossa kanavapaikalla 33.

Digita on digitaalisen infrastruktuurin ja palveluiden tarjoaja sekä maan suurin riippumaton tietoliikennemastojen omistaja. Yhtiö omistaa ja operoi Suomen johtavaa valtakunnallista maanpäällistä televisio- ja radioverkkoa, toimii antenniverkon maksu-tv-operaattorina, sekä kehittää tulevaisuuden broadcasting-palveluja. Digitan tietoliikennepalveluita ovat privaattiverkot, sisäpeittoratkaisut, tietoliikenteen kattopaikkojen hallintapalvelut sekä esineiden internet (IoT) ja konesalipalvelut. Palveluita tarjotaan mediayhtiöille, kuluttajille, matkapuhelinoperaattoreille, teollisuudelle, infrastruktuuriyhtiöille sekä kiinteistöjen omistajille. Digitassa työskentelee valtakunnallisesti 180 alan osaajaa.