Uusi kanavajärjestys käyttöön digitaalisessa antenniverkossa 13.8.

Digitaalisessa antenniverkossa välitettävän JIM-kanavan kanavapaikka muuttuu 13.8.2007. Uusi kanavapaikka on 11 (aikaisemmin 14). Kanavapaikka määrittelee järjestyksen, johon kanavat asettuvat digisovittimessa tehdyn kanavahaun jälkeen. Kanavat voi joissakin digisovittimissa asettaa haluamaansa järjestykseen kanavahaun jälkeen.

 

Saadakseen uuden kanavajärjestyksen näkyviin kuluttajan on tehtävä digivastaanottimissa kanavahaku uudelleen. Digisovittimien kanavahakutoiminnot vaihtelevat. Ennen kanavahaun tekemistä kannattaa tutustua oman digisovittimen käyttöohjeeseen. Joissain vastaanottimissa on palautettava tehdasasetukset ennen kanavahaun tekemistä. Lisäohjeita kanavien hakuun saa myös DigiTV Infosta puhelimitse 0306 344 488 joka päivä klo 9.00-21.00.

Katkos JIM-kanavan lähetyksessä 13.8.

Kanavapaikan muutostyöt aiheuttavat muutamien minuuttien katkoksen JIM-kanavan lähetyksessä ma 13.8. klo 8.00 – 12.00 välisenä aikana. Kanavahaku tulee tehdä uudelleen tämän jälkeen.

Uusia maksu-tv-kanavia 1.9. alkaen

Maanpäällisen digi-tv-verkon maksu-tv-kanavien määrä kasvaa seitsemällä kanavalla, kun uudessa kanavanippu E:ssä välitettävät Discovery Channel, Eurosport, Nelosen maksu-tv-kanava, MTV3 Fakta, Music Television MTV, Nickelodeon ja SVT Europa aloittavat lähetyksensä lauantaina 1. syyskuuta. Syksyn ajan 3.9. alkaen antennitalouksissa on katsottavissa myös Big Brother 12/7 -kanava. Lisätietoja uusista maksu-tv-kanavista saa osoitteista www.plustv.fi ja jatkossa www.canaldigital.fi.

Maanpäällisen digi-tv-verkon kanavajärjestys 13.8.2007 alkaen

Oheisessa taulukossa on esitetty maanpäällisen digi-tv-verkon kanavajärjestys 13. elokuuta alkaen. Taulukossa on kerrottu kanavapaikan numero ja kanavan nimi. Lisäksi on kerrottu, onko kanava maksuton vai maksullinen ja kanavaa myyvän maksu-tv-operaattorin nimi.

 

Digita / Viestintä