KTM Jani Koskinen, 47,on nimitetty Digita Oy:n talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.8.2021 alkaen. Koskinen siirtyy Digitaan lastenvaatevalmistaja Reima Oy:n talousjohtajan ja varatoimitusjohtajan tehtävästä. Tätä ennen hän on toiminut usean vuoden ajan MTV:n johtoryhmän jäsenenä, varatoimitusjohtajana sekä strategia- ja talousjohtajana. Koskinen on vastannut useiden suomalaisten kuluttajabrändien kuten Tammen ja WSOY:n, Iittalan ja Fiskarsin talous- ja rahoitustoiminnoista aiemmin työurallaan.

”Olemme erittäin iloisia ja tyytyväisiä, että saamme Jani Koskisen kaltaisen media- ja kuluttajaliiketoiminnan vahvan osaajan rakentamaan kanssamme muutosvaiheessa olevaa Digitaa. Hänen laaja kokemuksensa tukee yhtiömme kasvustrategian toteutusta”, sanoo Digitan toimitusjohtaja Vesa Tykkyläinen.

”On mukava palata takaisin mediamaailman pariin hienojen Reima-vuosien jälkeen. Olen aiemmin työskennellyt Digitan asiakkaana ja oppinut tuntemaan yhtiön luotettavana ja riippumattomana toimijana, jonka toiminta pohjautuu vahvaan asiantuntemukseen. Digitan nykyisen kasvuagendan ja digitaalisen transformaation edelleen vahvistaminen talousjohtajan roolissa on tehtävä, johon tartun innolla ”, sanoo Jani Koskinen.

Median yhteydenotot

Digita Oy, toimitusjohtaja Vesa Tykkyläinen, p. +358 50 482 4259, vesa.tykkylainen(a)digita.fi

Jani Koskinen, p. +358 40 508 3749

Digita on digitaalisen infrastruktuurin ja palveluiden tarjoaja sekä maan suurin riippumaton tietoliikennemastojen omistaja. Yhtiö omistaa ja operoi Suomen johtavaa valtakunnallista maanpäällistä televisio- ja radioverkkoa, toimii antenniverkon maksu-tv-operaattorina, sekä kehittää tulevaisuuden broadcasting-palveluja. Digitan tietoliikennepalveluita ovat privaattiverkot, sisäpeittoratkaisut, tietoliikenteen kattopaikkojen hallintapalvelut sekä esineiden internet (IoT) ja konesalipalvelut. Palveluita tarjotaan mediayhtiöille, kuluttajille, matkapuhelinoperaattoreille, teollisuudelle, infrastruktuuriyhtiöille sekä kiinteistöjen omistajille. Digitassa työskentelee valtakunnallisesti 180 alan osaajaa.