Valtakunnallisen palvelukeskuksen DigiTV Infon antama tuki digi-tv-asioissa laajenee. Hedengren Kodintekniikka on liittynyt mukaan palvelukeskuksen toimintaan 15. helmikuuta 2007 alkaen.

Kuluttajat saavat Hedengren Kodintekniikan edustamiin Kaon-digisovittimiin liittyvää laitetukea DigiTV Infosta. Kysymyksiä voi esittää koko maassa soittamalla numeroon 0306 344 488 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@digitv.fi. DigiTV Info toimii joka päivä klo 9 – 21. Palvelua saa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

 

Hedengren Kodintekniikka on kodin elektroniikan maahantuontiin ja markkinointiin erikoistunut yhtiö, jonka toimipaikka sijaitsee Helsingissä. Hedengren Kodintekniikka edustaa mm. JVC, Kaon, Audio Pro, Moccamaster, Wilfa ja ewt -tuotemerkkejä.

Lisätietoja Hedengrenistä saa Hedengrenin kotisivuilta: www.hedengrenkodintekniikka.fi

Digi-tv kiinnostaa

DigiTV Info -palvelukeskuksen toiminnassa ovat mukana Digita sekä ohjelmayhtiöt Yleisradio, MTV3, Nelonen ja CANAL+. Laitetoimittajista ovat mukana Finnsat Oy, Hedengren Kodintekniikka, Kjaerulff1 Oy, Laatuantenni Oy ja Suomen Schneider Oy.

DigiTV Info vastaa digi-tv-lähetysten antennivastaanottoa koskeviin peruskysymyksiin, joita ovat mm. näkyvyysalueet, laitteiden perusominaisuudet ja asentaminen sekä ohjelma- ja palvelutarjonta. DigiTV Info neuvoo seuraavien laite-edustajien digisovittimia ja digitelevisioita koskevissa kysymyksissä:

 

– Finnsat Oy: Finnsat, Humax, Schwaiger ja DigiBox
– Hedengren Kodintekniikka: Kaon
– Kjaerulff 1 Oy: Digiality, Maximum ja Topfield
– Laatuantenni Oy: Handan ja LA Digital
– Suomen Schneider Oy: Medion, Schneider ja Vision

 

Muiden laitteiden ominaisuuksia koskevat kysymykset ohjataan asianomaisen laitevalmistajan kuluttajaneuvontaan.

DigiTV Info aloitti toimintansa joulukuussa 2003 ja palvelukeskukseen on tullut tähän mennessä yli 270 000 yhteydenottoa. Kuluttajat kysyvät eniten digitaaliseen televisioon liittyvistä perusasioista kuten vastaanottimista, niiden asennuksesta ja toiminnallisuudesta. Usein kysyttyjä aiheita ovat myös vastaanottoantenni ja siihen liittyvät kysymykset, ohjelmien tallentaminen ja ohjelmistopäivitykset.

 

Lisätietoja digitaalisesta televisiosta saa myös verkkopalvelusta www.digitv.fi

 

Digita / Viestintä