Hangon tv-näkyvyyden parantamiseksi Digita nosti Hangon täytelähettimen tv-lähetysantennia mastossa merkittävästi nykyistä korkeammalle perjantaina 25.11.2011. Muutoksen myötä tv-lähetysten vastaanotto paranee Hangon lähettimen näkyvyysalueella, erityisesti Täktomin ja Tvärminnen alueella.

Tvärminnen ja Täktomin haasteellisista maasto-olosuhteista johtuen signaalin voimakkuuksissa on paikallisia eroja. Mikäli Tvärminnen ja Täktomin alueiden omakotitalouksissa ei olla tyytyväisiä Fiskarsista saatavaan tv-signaaliin, kannattaa testata vastaanottoa Hangon lähettimestä. Hangon lähetinaseman tv-signaali on todennäköisesti parempi vaihtoehto muutostöiden jälkeen. Yhteisantennikiinteistöissä on tapauskohtaisesti säädettävä antennijärjestelmää uuden tilanteen mukaisesti.

 

Digita Info auttaa näkyvyysongelmissa

 

Jos antenninkorotuksen jälkeen tv-lähetyksissä ilmenee muita häiriöitä kuin iltapäivän huoltokatkos, voi siitä olla yhteydessä Digitan kuluttajapalveluun Digita Infoon, joka päivystää perjantaina 25.11. klo 21 asti. Digita Info palvelee normaalisti maanantaista perjantaihin klo 8.00 – 16.00 numerossa 020 411 7676 ja sähköpostitse info@digita.fi.


Digita/ Viestintä