Digita Oy vahvistaa johtoryhmäänsä kahdella uudella jäsenellä. ”Digita on digitaalisen infrastruktuurin ja palveluiden moniosaaja. Täydennämme nyt johtoamme kahdella uudella jäsenellä, jotta varmistamme kilpailukykymme kehittyvällä markkinalla”, toteaa Digitan toimitusjohtaja Vesa Tykkyläinen.

Digitan asiakaspalvelujohtajaksi on nimitetty Elina Lehtomäki

Elina Lehtomäki

Elina Lehtomäki (DI) on nimitetty asiakaspalvelujohtajaksi (Senior Vice President, Customer Services) ja johtoryhmän jäseneksi. Lehtomäellä on yli 10 vuoden johtajakokemus sähköinfra- ja asiakaspalvelualalta.

Lehtomäki tulee Caruna Oy:stä, jonka sähköverkkojohtajana hän on toiminut vuodesta 2021 lähtien. Vuosina 2018–2021 Elina Lehtomäki toimi Carunan kehitysjohtajana vastaten palvelujen ja sähköjärjestelmäkyvykkyyksien kehittämisestä ja tätä ennen hän on vastannut muun muassa teknisestä asiakaspalvelusta sekä kunnossapidosta ja rakennuttamistöistä. Ennen Carunaa Lehtomäki toimi neuvonantajana edunvalvontajärjestö Energiateollisuus ry:ssä.

“Olen iloinen saadessani mahdollisuuden liittyä Digitan tiimiin yhtiön strategian toteutuksen nykyisessä vaiheessa. On hienoa päästä kehittämään yhdessä digitalaisten kanssa yhtiötä, jonka tavoitteena on kasvaa monipuolisten digitaalisten palveluiden ja infrastruktuurin tarjoajana”, kertoo Lehtomäki.

Digitan Broadcast-liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi on nimitetty Tom Jungell

Tom Jungell

Tom Jungell (KTM) on nimitetty Digita Oy:n Broadcast-liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi (Senior Vice President, Broadcast) ja johtoryhmän jäseneksi. Jungell tulee Digitaan Kärkimedia Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä. 

Tom Jungelilla on mittava ja monipuolinen kokemus mediamarkkinasta sekä media- ja mainostoimistojen johtamisesta. Tompan työhistoriaan kuuluvat toimitusjohtajuudet Kärkimedian lisäksi muun muassa Footbalance System Oy:ssä, Omnicom Media Groupissa, OMD Finland Oy:ssä, Moduleo Oy:ssä sekä mainostoimisto Saatchi & Saatchi Oy:ssä.

”Mediatoimialalla olen toiminut johtotehtävissä niin median, mainostoimiston, mediatoimiston ja asiakkaan puolella, ja tunnen pelikentän hyvin. Mediamarkkina muuttuu ja siinä kehityksessä tulemme olemaan mukana tarjoten parhaita kaupallisia ratkaisuja asiakkaillemme”, Jungell sanoo.

”Elinalla on laaja ja monipuolinen kokemus palveluiden kehittämisestä sekä palveluorganisaation johtamisesta vaativissa ja vaihtelevissa toimintaympäristöissä. Tompalla puolestaan laaja-alainen markkinointi- ja myyntipainotteinen kokemus vastuullisista johtotehtävistä mediamarkkinalla.  Molemmilla on osaamista muutosjohtajuudesta. Uskon, että Elinan ja Tompan avulla saamme kehitettyä Digitaa entistä asiakaskeskeisemmäksi ja kilpailukykyisemmäksi yritykseksi kehittyvällä infrapalveluiden markkinalla”, toteaa Vesa Tykkyläinen.