Digitan uusi Internet-verkkopalvelu www.450laajakaista.fi on julkaistu. Verkkopalvelussa on ajankohtaista tietoa langattomasta @450-laajakaistaverkosta, verkon saatavuudesta sekä palvelutarjoajista ja päätelaitteista. Sivujen sisältöä kehitetään verkon ja palvelun laajentuessa.

Karttapalvelu

Uusi, sähköinen @450-karttapalvelu toimii osoitteessa www.450laajakaista.fi/karttapalvelu. Karttapalvelun peittoaluevärejä tarkennetaan vielä. Karttapalvelussa voi osoite- tai kuntahaun perusteella tarkistaa oman paikkakuntansa @450-laajakaistaverkon saatavuutta koskevat tiedot. Karttapalvelua päivitetään @450-laajakaistaverkon laajentuessa. @450-peittoaluekartta on saatavilla Internet-verkkopalvelussa myös PDF-versiona.

Lisätietoa palvelunumerosta

@450-laajakaistaverkkoon liittyvistä perusasioista voi kysyä valtakunnallisesta, kuluttajille suunnatusta @450 Infon numerosta 0306 344 489. Palvelunumerossa vastataan kysymyksiin arkisin klo 9.00-16.00. Soitto @450 Infoon maksaa lankapuhelimesta 8,21 senttiä puhelulta sekä 1,16 senttiä minuutilta. Matkapuhelimesta soitto maksaa 29,7 senttiä minuutilta. Kysymyksiä voi lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen info@450laajakaista.fi.

Palaute Internet-verkkopalvelusta ja karttapalvelusta

Otamme mielellämme vastaan palautetta liittyen uuteen Internet-verkkopalveluumme tai sähköiseen karttapalveluumme. Palautetta voi lähettää joko verkkopalvelun ”Ota yhteyttä”-lomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen info@digita.fi. Kaikki kehitysehdotukset ja huomiot ovat tervetulleita!

Digita / Viestintä