Uusi neuvontapalvelu palvelee arkisin klo 9.00-18.00

Valtakunnallisen DigiTV Infon toiminnan päättyessä 14. maaliskuuta käynnistyi Digitan neuvonta- ja palvelukeskus Digita Info. Se aloitti toimintansa maanantaina 17. maaliskuuta 2008. Digita Info palvelee arkisin eli maanantaista perjantaihin klo 9.00-18.00. Digita Infon puhelinnumero on 020 411 7676 ja sähköpostiosoite info@digita.fi.

 

”Digita haluaa jatkossakin tarjota neuvontapalveluita antenniliikkeille, taloyhtiöille, isännöitsijöille sekä kuluttajille. Tämän vuoksi perustimme Digita Infon. Siellä on viisihenkinen teknisen tuen asiantuntijatiimi, joka neuvoo Digitan palveluihin, antenneihin ja lähetysverkkoon liittyvissä asioissa sekä selvittää mahdollisia häiriötilanteita”, valottaa Digitan johtaja Jaakko Harno käynnistyvää palvelua.

 

Digita Infosta saa perustiedot kaikista Digitan palveluista, joista tunnetuimmat ovat antenni-tv, radio, mobiili-tv ja @450-laajakaista. Digita Infon teknisen tuen asiantuntijat ovat perehtyneet syvällisesti muun muassa seuraaviin asioihin:

 

Digitan lähetysverkot
antennijärjestelmät
näkyvyys/kuuluvuusalueet
vastaanotto-ongelmat liittyen lähetysverkkoon
radiokelit
eri päätelaitteiden yhteensopivuus Digitan verkkojen palveluihin

Infopuhelimesta tietoa ennakoimattomista häiriöistä ympäri vuorokauden

Digita Infon lisäksi Digita tarjoaa kuluttajille suunnatun Infopuhelimen ennakoimattomia häiriötiedotuksia varten. Infopuhelimen puhelinnumero on 020 411 7878. Palvelusta voi kuunnella ympäri vuorokauden tietoa ennakoimattomista muun muassa tv-verkon toimintahäiriöstä.

 

Viesti kertoo, missä verkossa, millä alueella ja millä kanavilla katkos on sekä milloin se on alkanut. Vikailmoitukset tulevat pienellä viiveellä tähän palvelunumeroon. Infopuhelinpalvelu on ollut käytössä vuoden 2007 heinäkuusta lähtien. Suunnitelluista huoltokatkoksista saa tietoa Internetistä osoitteesta www.digita.fi.

 

Puhelun hinta Digita Infoon ja Infopuhelimeen on lankapuhelimesta 8,21 senttiä puhelulta sekä 5,9 senttiä minuutilta ja matkapuhelimesta 8,21 senttiä puhelulta sekä 16,9 senttiä minuutilta.

Digiboksiongelmissa yhteys ensisijaisesti laiteen myyjään

Digita Infon palvelujen ulkopuolella ovat seuraavat palvelut:

digiboksien ja vastaanottolaitteiden ongelmat ja perusasennus
tv- ja radiokanavien sisältö ja lähetys
@450-asiakasliittymiin liittyvät kysymykset, kuten hinnat, laitteet ja laiteongelmat

Jatkossa digiboksien ja vastaanottolaitteiden ongelmatilanteissa ja perusasennuksiin liittyvissä kysymyksissä kuluttajaa palvelevat laitteen myyjät, laitevalmistajat sekä maahantuojat.

 

Kanavien sisällöstä ja lähetyksistä vastaavat radio- ja tv-yhtiöt. @450-asiakasliittymiin liittyvissä kysymyksissä neuvovat palveluntarjoajat.

 

Ohessa on liitteenä eri toimijoiden palvelunumeroita ja yhteystietoja.

 

Digita / Viestintä