Digitassa on saatu joulukuussa päätökseen Tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän sertifiointiprojekti. Sertifiointi kattaa nyt Lahden Data Center -tilan ja pääkonttorin sekä SOC Palvelukeskuksen Data Center -tilat. Sertifioinnilla varmistamme, että tietoturva on toteutettu Digitassa parhaiden käytäntöjen mukaisesti ja että ohjaamme asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa toimintaamme samoilla periaatteilla. Tietoturva on koko Digitan henkilöstön asia, joka ulottuu johtamisesta arkipäivän tekemiseen.  Auditoijana toimi Kiwa Inspecta.

”Digitalle serftikaatit ovat strategisesti erittäin tärkeitä ja kansainvälisessä liiketoiminnassa välttämättömiä. Erityisesti tietoturvasertifikaatista on hyötyä kansainvälisten konesaliasiakkaidemme toiminnan jatkuvuuden varmistamisessa. Digitan ehdottomia vahvuuksia ovat luotettavuus ja turvallisuus kaikessa toiminnassamme ja tietoturvastandardi lisää tietoturvamme luotettavuutta entisestään”, sanoo toimitusjohtaja Vesa Tykkyläinen

Prosessin toteutukseen ja ulkoisiin auditointeihin osallistui laatutiimin Kirsi Partasen ja Melinda Lindqvist-Hyttisen lisäksi iso joukko digitalaisia, jotka ovat tuottaneet arvokasta tietoa ja asiantuntemusta sertifiointiprosessiin. Keskeistä on myös henkilöstön koulutus, joka on käynnistetty jo vuonna 2021.