camp berlin

Digitan järjestämä innovaatioleiri Camp Berlin käynnistyy tänään keskiviikkona 6. helmikuuta Berliinissä. Viikon kestävälle Camp Berlin-leirille lähtee 15 innovaattoria, joiden tarkoituksena on avata ideaa uuden sukupolven tv-elämyksille . Berliinissä ryhmää odottaa erittäin intensiivinen ohjelma ja yhteydet alan nimekkäisiin uudistajiin. Viikko merkitsee sukellusta viimeisimmän tiedon lähteille sekä ennakkoluulotonta ideointia tulevaisuuden televisiosta.

Digita välittää radio- ja tv-ohjelmat maan kattavalla verkollaan kaikkialle Suomeen.”Camp Berlin antaa mahdollisuuden oivaltaa jotakin aivan uutta. Digita viimeisimmän tekniikan taitavana soveltajana haluaa hyödyntää mahdollisuudet Camp Berlinin tuottamista uusista ideoista yhdessä tv-toimijoiden kanssa”, sanoo Digitan toimitusjohtaja Sirpa Ojala.

Camp Berlin -idean ovat luoneet Insanon tuottaja, kirjailija Marko Kulmala, 15/30 Researchin Markus Keränen ja RayQ:n Ville Lähdesmäki. Digita on suunnitellut ja tuottaa leirin heidän kanssaan.

Berliiniin matkustavassa ryhmässä on henkilöitä tv-, netti- ja pelituotanto, markkinointi-, johtamis- ja käyttäytymistieteiden aloilta. Avoin haku Camp Berliniin oli viime vuoden lopussa. ”Hakemusten ja haastattelujen perusteella valituilla leiriläisillä on palava intohimo uusiin innovaatioihin ja ennakkoluuloton asenne. Leiri on tarkoituksella hyvin tiivis ja tarkoin suunniteltu kokonaisuus. Se on antoisimmassa ympäristössä ja hyvin keskittyneissä olosuhteissa”, kertoo Marko Kulmala.

Camp Berlin on vahvasti internetissä ja sosiaalisessa mediassa. Seuraa Camp Berlin-innovaatioleirin tapahtumia www.campberlin.fi, www.facebook.com/campberlin2013, www.twitter.com/campberlin.

Lisää tietoa:

Kari Risberg, Digita Oy, puh. 040 543 9214
Vesa Erkkilä, Digita Oy, puh. 040 548 1739
Marko Kulmala, Insano Productions Oy, puh. 050 466 6665