Digitan antenni-tv-verkon sisältötarjonta kasvaa maanantaina 16. huhtikuuta 2012 SuomiTV:n muuttuessa FOXiksi ja laajentaessa lähetysaikojaan.

FOX aloittaa 16.4. klo 16.30 ja lähettää aloituksen jälkeen ohjelmaa päivittäin klo 13.00–01.00. FOX näkyy SuomiTV:n vanhalla kanavapaikalla 12 Digitan maanlaajuisessa A-kanavanipussa.

Digitan antenni-tv-verkko tavoittaa 99,98 % suomalaisista. Kanavanippuun A kuuluvat FOXin lisäksi Yle TV1, Yle TV2, Yle Teema, Yle Fem ja AVA sekä radiokanavat Ylen klassinen, Yle Puhe ja Yle Mondo.

Mikäli SuomiTV jo löytyy vastaanottimen kanavalistalta, ei kuluttajien tarvitse ryhtyä toimenpiteisiin FOX-kanavan hakemiseksi. Jos kanava ei vielä näy, saa sen näkyviin tekemällä vastaanottimessa kanavahaun.

Kanavahaku digivastaanottimissa

Useimmat vastaanottimet etsivät kanavat automaattisesti. Kuluttajan tulee vain käynnistää kanavahaku. Jotkin vastaanottimet saattavat vaatia tehdasasetusten palauttamisen ennen kanavahaun tekemistä. Ohjeet kanavien viritykseen löytyvät Digitan Internet-sivuilta www.digita.fi/kanavahaku tai laitteen käyttöoppaasta.

Digita Info neuvoo

Apua ongelmatilanteissa saa Digita Infosta sähköpostitse info@digita.fi ja puhelimitse numerosta 020 411 7676. Digita Info palvelee maanantaista perjantaihin klo 8.00–16.00.

Digivastaanottimien ja vastaanottolaitteiden ongelmatilanteissa ja perusasennuksiin liittyvissä kysymyksissä kuluttajaa palvelevat myös laitteen myyjät, laitevalmistajat sekä maahantuojat.

Digita / Viestintä